Sport

S-a deschis un parc de aventură în Colibița

”Aventuri în Colibița” este cea mai nouă facilitate din stațiune, unde atât copiii, cât și adulții se pot da pe tiroliene și au parte de ateliere de aventură. Parcul s-a deschis vineri și poate fi vizitat zilnic între orele 11.00 și 20.00.

În parc sunt două tiroliene, și două trasee, proiectate astfel încât să ofere un cadru de adrenalină atât pentru adulți, cât și pentru cei mici. Traseul destinat adulților este alcătuit din 10 ateliere a căror lungime totală este de 153 m liniari, iar tiroliana are o lungime de 130 ml. Traseul aferent copiilor cuprinde 6 ateliere cu o lungime totală de 19 ml, iar tiroliana are o lungime de 27 ml.

De asemenea, în cadrul parcului sunt amenajate zone de relaxare, băncuțe și hamace și se va putea lua masa. Mâncarea va fi preparată într-o rulotă și va fi de fast food. Se vor găsi aici și răcoritoare.

Prețul pentru o oră în parc pentru adulți este de 50 lei, iar pentru copii 30 de lei. Parcul e deschis zilnic între 11.00 și 20.00.

Potrivit inițiatorilor proiectului, echipamentele sunt conforme cu cele mai înalte standarde de siguranță, iar traseele sunt proiectate și verificate de experți în domeniu, astfel încât este garantată aventura într-un mediu controlat și securizat.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.