Actualitate

S-a încheiat asfaltarea străzii Subcetate. Ce urmează să se mai facă

Pe strada Subcetate din Bistrița s-a încheiat asfaltarea. Mai sunt de făcut mici ajustări, iar în zilele următoare vor fi ridicate la cotă capacele unor cămine de vizitare, plus o gură de scurgere a apei, informează primarul Ioan Turc.

”Un culoar important de mobilitate pe axa nord-sud, de la Drumul Cetății înspre Bulevardul Decebal, este reparat integral”

Strada Subcetate, pe care nu se mai intervenise de ani buni și avea un carosabil foarte deteriorat, a fost frezată și a primit un nou strat de covor asfaltic. Mai sunt de făcut mici ajustări, iar în zilele următoare vor fi ridicate la cotă capacele unor cămine de vizitare, plus o gură de scurgere a apei.

Lucrările sunt efectuate de Direcția Infrastructură și Servicii din cadrul Primăriei Bistrița, iar mixturile bituminoase aplicate au fost produse la noua stație de asfalt a municipalității, cu utilajele din dotare recent achiziționate.

Vom continua!”, a scris primarul pe Facebook.

10 comentarii

 • de toata rusinea e asfaltarea. te scutura masina mai rau ca inainte. trotuarele au ramas tot sapate. canalele sunt rupte/sparte, diferente de nivel ,dupa 2 saptamani cat a fost inchisa. R U S I N E!!!

  34
  7
 • trebuie chiar sa ai okelari de cal sa nu vezi cate se fac mai nou in Bistrita.
  oriunde mergi se lucreaza cate ceva, astea toate inseamna ca orasul va fi mai fain cand e totul gata.
  va urez succes d-le primar si ati facut foarte bine sa luati o statie noua de asfalt.

  16
  33
 • Il rog pe domnul primar sa mearga pana acolo.
  Daca dansul considera ca lucrarea e de calitate sa ii plateasca. Daca nu, sa remedieze situatia.
  Drumul e ca o plimbare cu barca pe valuri.

  24
  4
 • 90% din capacele de canale din oraș sunt ori mai jos ori mai sus sau înclinate!
  Ok să zicem că sunt slabi meseriașii dar ăia care fac recepțiile la lucrări ce păzesc?

  18
  • Ieri dupa masa am trecut pe G. G.Balan chiar asfaltau pe O gura de canal langa statia de autobuz Vis a Vis de pompe funebre,mag Atlantis. A sarit capacul de la loc, Au dat de doua ori cu muchia lopeti sí gata dai drumu,am stat m-am uitat,capac stramb dar Au mers mai departe. Plus ca ín alveola de autobuz toata mizeria maturata langa bordura sí lasata acolo! Oare Au turnat asfalt peste acea mizerie? Nu e pacat de atatea sacrifici,bani,nervi,disconfort acuma la sfarsit ne batem joc de munca?

   28
   0
 • Mareeeee realizare, sa tot mosmondesti 300 m de drum, in aproape 2 saptamani, pt ca mai apoi sa vi sa spui ca mai urmeaza sa suporti si ridicarea gurilor de canal la nivelul strazii. In tara asta nu vrea chiar nimeni sa existe, macar o data, o lucrare finalizata 100% impecabil, fara reveniri, carpiri si adaugiri???!!! Oricum executia acestora lasa mult de dorit. Ne facem ca lucram, sa avem obiectul muncii – facutul de poze si postari pe facebook, in rest, totul e cancan! Oare ce s-ar face politicienii nostrii pusi in fruntea institutiilor (si persoanele din cabinete care ii deservesc), daca nu ar mai exista Facebook-ul? Soc si groaza – ar trebui sa munceasca la propriu, pt ca nu ar avea unde se lauda ca freaca menta si mimeaza munca!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS