Social

S-a întâmplat ceva cu cafeaua?

Dacă am un viciu ascuns este acela că fără cafea mi-e greu să trăiesc. În ultima vreme constat însă că băutura mea preferată nu are niciun gust. Pare un fel de apă colorată în maro.

Când vă întreb dacă s-a întâmplat ceva cu cafeaua nu mă refer la cea pe care o bem în diferite localuri. Nu le-am luat la rând, deci nu mă pot pronunța în legătură cu acest aspect. Mă refer la pachetul de cafea pe care îl cumpăr din magazin, la conținutul pe care îl torn în cafetieră și la lipsa de gust pe care o constat, cu onor, în timp ce sorb cu nerăbdare.

Indiferent dacă e vorba de Jacobs, Amaroy sau alte sortimente, mie uneia mi se par toate la fel. Nu mai au niciun gust.

Și acum vă întreb: există vreun sortiment de cafea pe care să mi-l recomandați? Există vreo modalitate prin care să fie preparată (altfel decât în cafetieră) care să-i confere aromă și gust?

Dependența de cafea se poate trata? Cu ce?  Aștept comentariile voastre.

Cristiana Sabău

Etichete

2 comentarii

  • Hm.. si eu sunt dependenta de cafea si e un `viciu` de care nu vreau sa scap :). Cat despre prepararea cafelei.. ei bine eu una am gasit o metoda care, dupa cum am observat, ofera mai mult gust si savoare cafelei: prin oparire. Se pune cafea intr-o ceasca, se fierbe apa, se toarna in cana fiind mai apoi `stinsa` cu un putina apa sau lapte rece pentru ca zatul sa ramana la fund.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.