Actualitate

S-a turnat ultimul strat de asfalt pe str. Năsăudului, urmează str. A. Mureșanu

Turnarea stratului de uzură pe strada Năsăudului din Bistrița, între sensul giratoriu de la intersecția cu Calea Moldovei și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Andrei Mureșanu, a fost finalizată duminică seară, când s-a redeschis circulația rutieră.

Traficul auto fusese închis începând de vineri dimineață.

Primăria Bistrița derulează proiectul european ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului”, constructor fiind M.I.S. Grup.


În continuarea lucrărilor, pentru turnarea ultimului strat de asfalt, luni dimineață s-a închis circulația pe strada Andrei Mureșanu, inclusiv din străzile adiacente (de la intersecția cu strada Florilor până la sensul giratoriu de la intersecția cu străzile Ioan Slavici, Crinilor și Bd. Decebal, sens care rămâne deschis traficului).

Lucrările vor fi gata miercuri seară, când se va redeschide circulația.

3 comentarii

  • Bună organizare. Puteau închide pentru asfaltare în perioada 30.10-03.11 când erau copii în vacanta dar asa cum mai erau blocaje în trafic. Oricum aștept sa vad polițiștii dirijand traficul la ore de vârf ca pana acum cred ca au fost doar agenți sub acoperire.

    19
    9
  • La cat s-a cheltuit după 89 cu pavaje și astfaltari în Bistrița ar fi trebuit ca trotuarele și drumurile să fie din MARMURĂ!

    19
    2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS