Actualitate

S-au finalizat lucrările pe străzile Valea Ghinzii și Aerodromului

Primăria Bistrița anunță că a finalizat lucrările în cadrul proiectului ”Drum de acces și utilități aferente Complexului Polivalent”.

Începând cu data de 05.12.2022, bistrițenii cu domiciliul pe străzile Valea Ghinzii și Aerodromului se pot adresa SC Aquabis SA în vederea încheierii contractelor de furnizare a serviciilor de apă / canal.

Cele două străzi au fost cuprinse în lucrările pentru obiectivul de investiții menționat, în valoare de peste 27 de milioane de lei, bani prin PNDL.

Proiectul a presupus: rețea de alimentare cu apă către Complexul Sportiv Polivalent; rețea de canalizare pe str. Valea Ghinzii până la Complexul Sportiv Polivalent; rețea de colectare apă pluvială; rețea alimentare energie electrică pentru Complex Sportiv Polivalent; asfaltarea străzilor Valea Ghinzii și Aerodromului până în localitatea componentă Unirea și până la Complexul Sportiv Polivalent (cu trotuare pe ambele părți ale străzii, cu pistă de cicliști cu două sensuri de mers), pe o lungime de 3,2 km; iluminat public stradal cu tehnologie LED si cabluri îngropate; calibrarea rețelelor de utilități.

2 comentarii

  • Aşa bine au gandit-o ca de acuma 5 ani inainte nu mai are voie nimeni sa isi traga gazul acolo. Facem totul la cheie si tinem strada muzeu.

    4
    4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.