Actualitate

S-au turat motoarele pentru dreptate. Marș pentru Dani Borgovan

Mai mulți motocicliști s-au adunat luni seara în fața Palatului de Justiție și au turat motoarele cerând dreptate pentru Dani Borgovan, alături de prietenii și familia lui care au continuat să manifesteze pentru găsirea și pedepsirea celor vinovați. Pentru această seară se anunță un marș pe străzile orașului care va începe la ora 18.30 din același loc.

Potrivit lui Marian Simion Borgovan, fratele sportivului, marșul va începe marți, 31 octombrie, la 18.30.

”Vom merge spre spital, până la Biserica Sfântul Gheorghe, unde ne vom ruga pentru Dani să se facă bine și să iasă la înaintare adevărații făptași și să zică adevărul. Noi nu ne vom opri până nu se va afla adevărul și cei responsabili nu vor plăti pentru fapta lor pentru că nu mi se pare corect ca partenera fratelui meu să rămână încă liberă, nejudecată, neluată la răspundere pentru că, până la urmă, ea a fost cea care a inițiat totul, indiferent că e unul, doi sau mai mulți inculpați. Pionii principali încă se plimbă liberi și noi nu vom avea liniște până când nu se va soluționa această problemă gravă. Cei care au greșit trebuie să plătească, indiferent că este vorba despre cineva cu un nume important sau nu. Ai greșit, plătești”, a spus el.

Reamintim că Dani Borgovan a ajuns în stare gravă la spital după ce, în seara zilei de 20 octombrie, a fost bătut și aruncat pe scări de indivizi pe care i-ar fi chemat în ajutor partenera lui de viață cu care are un copil.

Polițiștii au reținut doi frați din Șintereag, suspecți în acest dosar, dar nu au comunicat deocamdată nimic legat de partenera de viață a lui Dani Borgovan, Diana, care i-ar fi chemat în ajutor pe cei doi. Acest lucru nemulțumește profund familia și apropiații sportivului care protestează deja de mai bine de o săptămână cerând dreptate pentru Dani Borgovan.

Etichete

15 comentarii

 • Mda…au găsit motiv să-și tureze drujbele.
  Sunt convins că asta îl ajută enorm de mult pe Dani.
  Marșul preconizat a avea loc în această seară, este autorizat?
  P. S. Multă sănătate lui Dani!

  35
  47
  • Posedatule de mânie on line. Pai cine a protestat…? Presa poate. Noi am fost ca sprijin pt familie. La cererea familiei. Doar ca tu din cotarcă nu ai de unde ști. S-au turat motoarele la cererea familie. Iar nu ști și dai cu presupusul. No zi tu, nu ai vrut da te afirmi puțin.? Și drujbele alea costa cât casa ta prietene. Dar te înțelegem, nu suporți motoarele. Nu avem cum fi pe plac tuturor.

   32
   30
  • Noi propunem… Sa te dai în leagăn
   1. iei o frânghie, apa, săpun, un scăunel înmoi bn în apa frânghia ii faci un lat, dai cu săpun pe ea. Cauți o grinda bună, pui scăunelul sub ea… Legi franghia de acea grinda. Te urci pe scaunel, îți pui acel lat la gat. Și cu un picior împingi scăunelul. Dar înainte de toate trebuie sa te asiguri ca nu ajungi jos cu picioarele. Și spor la legănat

   2
   23
 • @moto
  Scuze dacă ți-am provocat acea stare sufletească încât să te dai cu trotineta de un sens giratoriu(că de astea avem suficiente în oraș…) cu 100+ km /oră.
  Îmi cer scuze încă o dată pentru faptul că nu te-am ignorat și ți-am răspuns la comment…

  8
  27
  • Ăăă nu-ți înțeleg frustrarea… Pt ce te-ai chinuit sa scri atât..? Si cam atât. Ești cam limitat m

   1
   3
  • Tu ești limitat rău pe bune? Termina drecu, tu înțelegi ce vrei. Te du pe pustie. Tu nu ai treaba aici.. Dai cu praf de mers. Sa nu ai nevoie de oameni, tu sau familia ta.

   2
   12
 • Nu am pus nici o secundă la îndoială ideea de susținere (cu atât mai puțin a cuiva aflat în suferință!).
  Am exprimat o părere în legătură cu modul în care este pusă în practică această idee…

  11
  9
  • Fi atent. Eu am vrut sa fac puțin de mișto din tine. Dar eu acuma vb serios cu tine, presa a scris ce a văzut nu ce am vrut noi ăștia cu drujbele sa exprimam. Și fiind un motociclist în Bistrița Năsăud cunoscut… Cat și grupul moto Bistrița Năsăud, moi am ieșit pt familie pt mama lui pt apropiații lui. Noi suntem conștienți ca asa CV nu se face cum vrem noi… Și faptul cu turatul motoarelor, NE PLACE AL DRECU DE MULT

   2
   7
  • Băi kaka saki …tu esti dovada vie ,inca,a faptului ca e o cutuma adoptata tacit ,ca de la ăstia ca tine se preleveaza orice organ inafara de creier.

   1
   1
 • Mars pt c@@@t. Au gasit motiv sa iasa la plimbare ca deh… in rest e pustiu orasul dupa orele 20. Remarc din fotografii, ca doar intelectuali au participat la acest ––. Cand a indatorat Cretu cetatenii acestui oras pt partia de schi, nu a iesit nimeni in strada. Pun pariu ca nici 70% din cei care patruleaza hatra pe strazi sa se afirme – catre nimeni – nu l-au cunoscut pe acest mare campion (la 17 ani) dar el e campion si acum la 31 – evident, pt. clickbait. Ce sa zic, culmea, tot astia cu sporturile lor de contact au probleme de acest fel. THINK!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS