Actualitate

Salariații CSM Bistrița, în grevă generală (FOTO)

Salariaţii din unităţile subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului, cluburi sportive municipale, DJTS, Case de Cultură ale Studenţilor, Complexuri Sportive Naţionale au intrat miercuri în grevă generală în întreaga țară, până la soluţionarea problemelor legate de inechităţile salariale comparativ cu restul bugetarilor.

Angajații Clubului Sportiv Municipal Bistrița, tehnicieni și sportivi care își susțin antrenorii s-au alăturat grevei.

Ei au afișat pancarte precum ”Egalitate, dar nu pentru căței”, ”Salarii pentru performanțe”, Ministru=servitor nu dictator”, ”Sport la spor trage”, ”Mulțumim pentru to(n)t”.

”Salariile sunt foarte mici, nu mai putem continua așa, cu 1.300 de lei nu ne putem descurca”, spun ei.

Revendicările sindicaliștilor la nivel național sunt: egalizarea salariilor la nivelul maxim aflat în plată, conform Deciziei CCR nr. 794/2016, reîncadrarea personalului conform Legii nr. 153/2017 (diferenţiat pe funcţii, răspundere, vechime), plata muncii în zilele de sâmbătă şi duminică, sărbătorile legale şi a orelor suplimentare, acordarea sporului de 25% pentru antrenorii care au sportivi la lotul naţional, acordarea sporurilor – aplicarea regulamentului de sporuri, egalizarea salariilor celor din federaţiilor sportive naţionale, la nivelul celor din subordonatele MTS, acordarea voucherelor de vacanţă pentru salariaţii federaţiilor sportive naţionale, suplimentarea numărului de angajaţi, deblocarea posturilor vacante şi prelungirea contractului colectiv de muncă.

11 comentarii

 • Astia doi participa la greva sub acoperire??? N-au avut curajul sa ramana fara ochelari de soare??? Nu era soare dar ei cu ochelari de soare. Morcovistilor!!! Va este rusine sa faceti greva???

  • Da ai dreptare astazi nu era soare… era lapovita si ninsoare …. pe urma a venit furtuna …si a plouat cu galeata …Bine ca nu ai fost si tu pe acolo …cred ca si acuma erai murat !!!

 • Stati linistiti ca o sa le taie la ceilalti(se termina banii ciumei rosii) si o sa ajunga la nivelul vostru!!(asteptati pana termina ei cu justitia,scot penalii psdisti din puscarii,le rezolva dosarele la ceilalti si apoi pleaca ca nu mai au bani !!)

  • Nu sunt bani la tine in cap ! Nație de iobagi care protestează când se măresc salariile. Las ca vine pnl si va ia si putinu dat de PSD . Suntem prosti suntem săraci vorba casa loco

  • Da ma taiem frunze la caini … te invitam si pe tine sa tai frunze la capre … avem mai multe secti de taiat frunze … vi si vedem unde te incadram !!!

 • A trudii si a umple de sudori copii altora nu cred ca este o munca obositoare , daca va place sportul fa antrenorat dupa orele de munca.

  • Tu ești dovada vie că profesoara de română n-a trudit destul cu tine. Sau poate a încercat, dar n-a avut cu cine.

  • Draga UNA multumesc pentru compliment … dar ,din cate se pare esti o persoana fara caracter si fara coloana vertebrala adica un part (vant) …. O persoana care se ascunde sub anonimat este un om fara valoare adica un om care nu exista . Daca ai ceva de spus te astept sa imi spui toate lucrurile pe care le ai de spus fata in fata . Sti unde ma gasesti.Dar la caracterul tau sunt convins ca nu ai curaj …. oameni care se ascund sunt in general fricosi …. asa ca ramai cu bine PARTULE..:))) Esti un nimeni , o persoana frustrata si fara caracter asa ca …. PART !!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS