Actualitate

Sâmbătă se deschide sezonul de motociclism. Vă puteţi descoperi o nouă pasiune

Fii motociclist pentru o zi! E invitaţia adresată de Riding Club Holy Sinners Bistrița tuturor celor care vor să afle mai multe despre motociclete şi motociclism pentru ziua de sâmbătă 28 aprilie, ora 12.30, în parcarea magazinului Selgros.

„Salut, noi suntem motocicliştii din oraşul tãu. De cele mai multe ori ne vedem în trafic unde, din păcate, nu ne-am înţeles întodeauna perfect. Când ne dăm jos casca suntem la fel ca tine: şoferi, pietoni, părinţi, vecini sau chiar prietenii tãi. Ca prieteni, ce putem face mai frumos decât să te invităm să ne vezi motocicletele? Hai să vorbim despre ele! Hai să vezi cum e în şaua motocicletei, iar atunci când ne vom întâlni iarăși in trafic ne vom saluta, așa ca motocicliştii. Hai, fii motociclist pentru o zi! În cadrul evenimentului motocicliştii prezenţi îşi vor prezenta motocicletele şi vor răspunde cu drag la întrebările venite de la curioși, prieteni şi vizitatori legate de motociclism sau motociclete. Doritorii pot să îşi facă fotografii în şaua motocicletelor şi pot să înţeleagă mai multe despre motociclism”, anunţă organizatorii.

Potrivit acestora, vor fi prezente motociclete din cât mai multe categorii, de la motociclete de viteză la motociclete construite manual sau modificate. Cei ce vor fi mai curioşi, pot încerca să vadă ce înseamnă sa faci primii paşi ca să conduci o motocicletă, ghidaţi de un instructor moto. Cei îndrăzneţi se pot urca în spatele unui motociclist experimentat pentru o scurtă tură şi vor vedea cum e să fii pasager pe motocicletă. Pentru copii va fi o distracţie, pentru adolescenţi un ghid, pentru adulți poate fi începutul unei pasiuni, iar pentru sceptici, cu siguranţă, o să fie o mai bună înţelegere!

Afterparty-ul are loc la Laleaua Pestriță unde se vor servi gulaș, mici, bere, spirtoase și mult rock. Seara va fi organizat și un karaoke. Se poate pescui și chiar va avea loc un concurs.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.