Actualitate

Astăzi, FC Bistrița – Fălticeni, în prima manșă a barajului de promovare

Campioana Ligii a IV-a Bistrița-Năsăud, FC Bistrița, va întâlni sâmbătă 18 iunie, pe teren propriu, câștigătoarea Ligii a IV-a Suceava, ACS Șomuz Fălticeni, în prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a.

Partida se va disputa pe Stadionul ”Jean Pădureanu”, începând cu ora 18.00. În tribune vor lua loc și circa 50 de suporteri ai echipei oaspete, care vor face deplasarea cu un autorca pus la dispoziție de clubul din Fălticeni.

Arbitrii meciului: Paul Unimătan (Zalău) la centru, Dănuț Costea, Sergiu Neichi (ambii din Satu Mare) – asistenți. Observatori: Emil Kemenes, Traian Marchiș (ambii din Baia Mare).

Meciul de old-boys Gloria Bistrița – Rapid București, care trebuia să se joace sâmbătă 18 iunie, de la ora 16.00, pe Stadionul ”Jean Pădureanu”, în memoria lui Nicolae Manea, nu va mai avea loc. Partida s-ar putea disputa cu altă ocazie, atunci când vor confirma prezența mai multe glorii rapidiste.

Echipa antrenată de Eugen Voica, Dinu Vlad și Sergiu Costin a terminat neînvinsă ediția 2015-2016 a campionatului județean, cu 20 de victorii, 4 remize și golaveraj 130-17 (64 puncte), la un punct în fața formației ACS Dumitra, și se află în premieră în fața acestei provocări: accederea în Liga a III-a.

De altfel, cu ocazia meciului de baraj de la Bistrița, AJF Bistrița-Năsăud îi va premia pe jucătorii și antrenorii bistrițeni pentru câștigarea Ligii a IV-a.

În ultimul joc din serie, FC Bistrița a avut următoarea componență: Trif – T. Rus, Hasnăș, Chibulcutean, Dradici – V. Lup, Sg. Costin, Conon, Țigorean – C. Bucur, Sighiartău. Au mai jucat: Deac, Akari, Ceușan, Chiorean.

FC Bistrița va încerca să obțină un scor cât mai bun și mai liniștitor în perspectiva manșei secunde, dacă se poate chiar să tranșeze promovarea pe teren propriu.

Șomuz Fălticeni s-a impus în Liga a IV-a Suceava cu cinci puncte avans față de Rapid CFR Suceava, având 19 victorii, 4 egaluri și două înfrângeri (61 puncte), ultima chiar acasă în jocul final al campionatului. De altfel, finalul de sezon a adus trei remize, două înfrângeri și doar o victorie pentru echipa din Fălticeni.

Formația antrenată de Radu Anania ar putea miza pe formula Pascal – Ștefăroi, Vișinar, Neagoe, Plăcintă, Nechitoaia, Zaremba, Antonesei, Gliz, Ionesi, Cutaș. Rezerve: Pavăl, Seliuc, Corlan, Mercaș, Martin.

Meciul retur dintre cele două formații va avea loc sâmbătă 25 iunie, de la ora 18.00, la Fălticeni.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.