Social

Sângeorz-Băi: Pasarela pietonală peste Someșul Mare a fost recepționată

(FOTO-VIDEO) Noua pasarelă pietonală peste râul Someșul Mare, ”Puntea Tineretului”, a fost finalizată, lucrarea executată de firma Frasinul fiind recepționată.

Noua pasarelă are o lungime de 45,6 m și lățime de 1,5-2 m și este construită din arce metalice simplu rezemate. Compania Frasinul a executat lucrările pentru suma de 1.093.000 lei, bani din care a făcut atât proiectul tehnic, cât și lucrările propriu zise.

”În urma lucrărilor finalizate pe unul dintre obiectivele proiectului de Îmbunătățire a spațiilor publice urbane și cultural recreative și anume Construire pasarelă pietonală în orașul Sângeorz-Băi, a avut loc recepția finală a lucrărilor executate de către firma SC Frasinul SRL, rezultând o frumoasă pasarelă, care va oferi siguranță cetățenilor, prin rezistența și stabilitatea construcției realizate. Această investiție, împreună cu multe altele aflate în implementare în orașul Sângeorz-Băi, are scopul de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor orașului-stațiune și de a deschide noi oportunități de dezvoltare a turismului în zonă”, a transmis Primăria Sângeorz-Băi printr-un comunicat.

Noua pasarelă va avea leduri și multe lumini.

Vechea pasarelă, cunoscută ca Puntea de la Rusu, era într-o avansată stare de degradare și nu mai putea fi folosită pentru că reprezenta un real pericol pentru cetățeni.

8 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS