Actualitate

Șantier pe strada Dornei din Bistrița. Care sunt restricțiile de circulație

Strada Dornei din Bistrița, aflată pe traseul Liniei Verzi, proiect cu bani europeni implementat de municipalitate, este în plin șantier. În ultima perioadă s-au făcut lucrări de schimbare a bordurilor și de montare a noului pavaj.

Pe strada Dornei demarează și lucrări de montare a noilor stâlpi de iluminat și echiparea lor cu corpuri de iluminat de tip LED integrate în sistemul de telegestiune și a lucrărilor de pavaj și piste pentru cicliști.

Luni 27 noiembrie, începând cu ora 07.00, circulația auto va fi restricționată pe tronsonul cuprins între Piața Petru Rareș, intersecția cu strada Bistricioarei, până în Piața Centrală. Rută alternativă: Bulevardul Republicii.

În zilele de marți 28 noiembrie și miercuri 29 noiembrie, începând cu ora 07.00, traficul va fi restricționat pe tronsonul cuprins între Piața Unirii, intersecția cu strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, până în Piața Centrală. Rute alternative: Bulevardul Republicii, strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, Piața Unirii.

”Poliția Locală a municipiului Bistrița aduce la cunoștința tuturor participanților la trafic faptul că, pe perioada desfășurării lucrărilor, toate efectivele disponibile cu atribuții pe linie de siguranța circulației vor fi mobilizate în zonele afectate, în scopul fluidizării traficului și minimizării disconfortului creat. În acest sens, rugăm ca toți participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației precum și semnalele agenților rutieri”, transmite Poliția Locală.

Pe traseul Liniei Verzi Unirea – Viișoara și pe axa de transport reconfigurată str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului au fost introduse două canalizații subterane, prima pentru rețeaua de fibră optică necesară sistemului de management al traficului, iar cealaltă pentru noile conexiuni de televiziune, telefonie și internet.

8 comentarii

 • Domnule Primar IOAN TURC.
  Ordonati ca cei care lucreaza si nu sunt supravegheati de oamenii dvs. de la servicii sa refaca intocmai dupa legea 24 Spatii Verzi locasurile pentru arborii lipsa de aliniament.
  Prea multe rugaminti si invitatii am facut in scris si nimeni nu se sesizeaza decat la mari presiuni.

  20
  38
  • Bălănel şi Miaunel ai ajuns de râsu lumii nu te mai bagă nimeni în seamă 🤣

   28
   7
  • Bălane ilegalule din nou nu ai ce face cu limba. Vezi că-l tragi la fund şi pe Turc la anu sunt alegeri şi pentru Turc nu va fi deloc plăcut să-i fie asociat numele de numele tău.

   27
   6
 • Balane ai fost un om politic care nu a ajutat Bistrita cu nimic! Ai stat in Consiliul Local cu tradatorii la masa in loc sa faci opozitie pe bune sa ii blochezi prouectele de rahat ale lui Cretu(gen partie,cusca de veverite). Ti-a folosit statutul de consilier local pt. a avea pile , dar in rest ai fost o mare dezamagire. Acuma ii iei apararea lui Turc care e un primar incompetent.

  25
  4
 • Esti un catatean analfabet functional care nu ai inteles absolut nimic din presa vremii care a descris cu lux de amanunte interventiile mele bune din care multe si-au atins scopul VERDE.
  Arata-mi mie cand am fost eu consilier local, desi puteam cu mare usurinta si inca pot, dar mereu am lasat locul unor oameni mai tineri ca mine.Nu am avut nevoie si nu am nevoie de nici o pila. Sunt total independent la toate fata de stat. Tot ce fac este pe simt civic.
  Esti un jalnic postac pe dinafara cu toate subiectele.

  6
  25
 • Asa meritati cu totii sa vi se desfinteze si parcarea si numarul de la poarta.
  Pesedeul vostru v-a facut cadou asta, Turc numai le pune in practica , proiecte finantate la cererea fostului primar iar Turc o va lua-n freza la viitoarele alegeri.
  Asta-i politica si mai ales votantii analfabeti functionali care voteaza numai emotional in ciurda ca oile.
  Pnl = Psd.

  24
  6
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS