Actualitate

Ieșirea din parcarea de pe str. Lupeni se va face pe un nou pasaj auto (FOTO)

În curând se deschide un pasaj auto de ieșire din parcarea de pe strada Lupeni, aflată în spatele Complexului Sugălete, astfel că șoferii bistrițeni vor avea acces în direcția Bulevardul Republicii și direct spre strada Zimbrului.

”Dragi bistrițeni, ca urmare a analizei din teren, la propunerea mea, s-a luat hotărârea de a deschide un pasaj auto pentru parcarea de pe strada Lupeni. Această parcare este intens folosită de toți cetățenii care ajung în zona centrală. Până acum, atât accesul cât și ieșirea de pe strada Lupeni se făceau printr-un singur punct, iar acest fapt făcea ca traficul să se desfășoare cu dificultate. Șoferii vor avea la dispoziție un nou punct de exit care să le permită să se deplaseze atât în partea de sus cât și în cea de jos a Bulevardului Republicii, dar și direct în strada Zimbrului. Menționăm că în proiectele Primăriei municipiului Bistrița se regăsește și strada Lupeni ca fiind integrată în planul de reabilitare”, a anunțat într-o postare pe Facebook viceprimarul Cristian Niculae.


 

Foto: Facebook Cristian Niculae

21 comentarii

 • Niculae clop de paie, trebuia musai să precizezi că la propunerea ta se face acest acces. Vai de capul tău câtă viziune ai.

 • Dupa ce termina cu iesirea din parcare, poate intr-o alata sedinta foto, repara si strada Lupeni care duce la minunata parcare.

 • O prostie! Va duce doar la conflicte in trafic pe Bulevardul Republicii. Parcarea de pe Lupeni trebuie desființată și spațiul integrat Pieței Centrale.

 • ar fi ideal daca s ar darama cladirea fostului cinema . astfel turistii ce ajung cu autocarele in oras ar avea loc generos de parcare . oricum cladirea aceea e o hruba degradata . propun daramarea ei si amenajarea de spatii de parcare pentru autocare .

 • Parca ati fi in Evul Mediu ….asa viziuni aveti. Tot asa a mai aparut o trecere de pietoni in fata Colegiului L. R. – trei treceri de pietoni in 50 metri. Doamne mare e gradina ta…!!!!

  • Trecerea veche s-a desființat, în caz că n-ai băgat de seamă… Un lucru benefic și pentru circulația mașinilor în sensul giratoriu. Aidică s-au împușcat 2 iepuri cu un singur foc!

 • Dacă nu se făcea nimic era mai bine?! Și așa suntem aproape sufocați de trafic din cauza numărului mare de mașini înmatriculate în fiecare an! Ar trebui făcute parcări etajate atât supra cât și subpământene în cartiere, dar unde, pentru că deja cartierele par înghesuite și ele. Cred că cel mai bine și mai puțin costisitor ar fi amenajarea unor astfel de parcări la ieșirile din oraș! Până atunci, primăria Bistriței face tot ce poate cu ceea ce are la dispoziție, iar pentru asta merită aprecieri! Le doresc numai bine și putere de muncă celor care lucrează la implementarea unor proiecte care îmbunătățesc viața bistrițenilor!

  • Pentru parcari supra si subterane este o promisiune de cand a candidat Cretu prima data…poate, poate . Sunt multe imobile in oras, care se vand si care s-au vandut in mandatele lui, unele mai degradate la pret mai mic , altele in stare mai buna. Primaria , in functie de strategia pe termen scurt, mediu si lung trebuie sa cumpere aceste cladiri/spatii pentru a amenaja : parcari etajate, spatii de joaca , spatii verzi, locuri pentru sport outdoor, etc. Dar este mai comod sa il cumpere un investitor privat care sa faca un bloc acolo si sa vina pt autorizatii cu dreptul .

  • Tic, intreaba-l pe Marius Balan de ce nu se construiesc parcari subterane. Exita un proiect de amenajare in piata Eminescu de doi ani.

 • O ideea extraordinara pentru aceea zona. Chiar o astfel de iesire din strada Lupeni , va scurta mult traseul multor soferi. Felicitari pentru initiavita si pentru ca lucrurile au inceput sa mearga in orasul nostru tot mai bine.

 • Ca sa nu iti ti tu rabinule masina in locul spatiului verde gata amenajat si astfel sa incalci legea 24 a spatiilor verzi. Asta nu pricepi tu ca asa te invata sefii tai din administratia comunistoida .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS