Actualitate

Șapte candidați la funcții de directori și directori adjuncți de școli, respinși

Șapte cadre didactice care și-au manifestat intenția să participe la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat – sesiunea 2021 au fost respinși după etapa de verificare a dosarelor de înscriere, arată Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

Din considerente de protecție a datelor personale, numele lor nu au fost făcute publice, ISJ publicând doar LISTA codurilor pe care aceștia le-au primit la depunerea dosarelor.

Totodată, conform Art. 9 (4) din Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, ISJ menționează că „dacă, din motive neimputabile candidatului, înscrierea nu a putut fi validată, acesta solicită comisiei de organizare a concursului, în scris, în maximum 24 de ore de la afișarea listei candidaților admiși la etapa de evaluare a conformității documentelor, analiza cauzelor și remedierea eventualelor erori de natură tehnică.

În urma analizei, comisia de organizare poate modifica lista candidaților înscriși.

Lista finală se afișează la sediul și pe site-urile inspectoratelor școlare după 48 de ore de la depunerea solicitărilor.

Solicitarea scrisă se depune și se înregistrează la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, în data de 1 octombrie 2021, până la ora 14.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.