Actualitate

Sărăcia creează adevărată drame

Un copil de un an și opt luni din localitatea bistrițeană Matei a decedat, duminică seara, după ce s-a înecat cu un bob de fasole, încercările medicilor de a-l ține în viața fiind zadarnice.

Primarul comunei Matei, Vasile Encian, a declarat, luni că băiatul era unul dintre cei patru frați ai familiei Nagy. În momentul în care s-a întâmplat accidentul, toată lumea era la masă, iar copiii mâncau fasoale boabe pe pâine.

„Familia Nagy avea patru copii. Doi mai mari decât băiatul acesta și unul mai mic, de 6-7 luni. Părinții nu lucrează nicăieri, familia e săracă. Din câte mi s-a spus, copiii mâncau fasole boabe pe pâine și băiatul s-a înecat cu un bob. Au venit două echipaje de la Ambulanță, l-au resuscitat vreo jumătate de oră, dar nu a rezistat. A murit”, a spus primarul.


Luni, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea exactă a cauzei morții.

Între timp, Poliția a început o anchetă să afle dacă nu cumva decesul a survenit pe fondul neglijenței părinților, iar Primăria Matei a decis să convoace Consiliul Local să acorde un ajutor de urgență familiei pentru înmormântarea micuțului. Suma va fi între opt mii și zece mii de lei potrivit edilului.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS