Actualitate Recomandări

Sărbătoare de final de an la Gloria 2018. Cadouri pentru copiii și juniorii clubului

La Sala Polivalentă a avut loc sărbătoarea de final de an a Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, aflat în subordinea Consiliului Județean. Copiii și juniorii de la toate secțiile, peste 1.000 în total, au primit pachete de sărbători din partea clubului și a sponsorilor.

Alături de Moș Crăciun și de mascota clubului, Lupul, în rol de spiriduși au fost echipele de fotbal fete și băieți, echipele de handbal feminin senioare și tineret.

Sportivii Gloriei 2018, mai mici sau mai mari, au creat în tribună un moment special pe acordurile imnului Gloriei:

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, le-a mulțumit sponsorilor și partenerilor și le-a transmis sportivilor: ”Este un vis împlinit. Voi ați fost visul meu, sunteți minunați și voi face tot ce este omenește posibil ca acest proiect frumos să continue. Vă mulțumesc pentru eforturile pe care le faceți, mulțumesc profesorilor voștri, părinților și bunicilor voștri că vă susțin să faceți sport. Vă vom oferi în continuare condiții să faceți performanță. Sunt mândru de voi. Este un club foarte tânăr, are doar patru ani, dar rezultatele voastre sunt unele extraordinare. Echipa de fotbal masculin are șanse să promoveze, echipa de fotbal fete are prima șansă de promovare, iar fetele din Liga Florilor au rezultate excepționale. Nu-mi doresc de la ele decât să bată luna asta pe CSM București, pe Gloria Buzău și pe Rapid și pe urmă pot să facă ce vor. Sunt încrezător că Gloria are viitor. Felicitări tuturor!”.

Au mai transmis mesaje de încurajare pentru grupele de copii și juniori deputatul Bogdan Ivan, președintele PMP Ionuț Simionca și vicepreședintele CJ Ciprian Kecskes-Simionca.

3 comentarii

  • Dezamăgitor pt copii lot Bistrița ,cadourile nu au fost lafel ca ale celora câte au venit din Ilva ,Năsăud ,Dumitra și etc .Copii au fost foarte dezamăgiți .Iesind afara din Sala polivalenta am auzit discuți ca de ce noi am avut mai putine i ei mai multe deși și noi facem
    Parte din Club.Stiu cadourile nu se discuta e bine primit dar …nu este ok .Doar sponsori poate nu știm noi sau cineva ne spune pt ceilati din afara Bistriței au fost alti sponsori și la copilași din Bistrița au fost alti?Este un mister .

    3
    3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS