Social

Sărbătoare la Rebrişoara. Şeful CJ şi parlamentari, la parada portului popular

(FOTO) La Rebrişoara a avut loc a doua ediţie a festivalului „Primăvara rebrişoreană”. În prima zi au fost programate concerte cu Reea şi Alen David Clay, iar în a doua zi – parada portului popular şi un spectacol folcloric susţinut de Cristian Pomohaci, Veta Biriş, Anuţa Iuga, Cristina Scurtu, Marcel Avram, Cristina Bugnar, Oniţa Ciuta, Bianca Pop, Orchestra Ansamblului Profesionist „Dor Românesc”, ansamblurile folclorice ale şcolilor din Rebrişoara, Feldru, Năsăud, Fanfara copiilor din Telciu şi formaţia de dansuri populare din Pietrosu (Republica Moldova).

1 primavara rebrisoreana 16 5 1 primavara rebrisoreana 16 2 1 primavara rebrisoreana 16 4 1 primavara rebrisoreana 16

La manifestările din ziua a doua au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, deputatul Stelian Dolha, senatorul Cristian Florian – preşedinţii PNL BN.

10 parada rebrisoara 16 11 parada rebrisoara 16 12 parada rebrisoara 16 13 parada rebrisoara 16

„La cea de-a doua ediție a „Primăverii rebrișorene” am avut plăcerea și bucuria să urmăresc o frumoasă paradă a portului popular tradițional. Mă bucur să văd că tradițiile se păstrează din ce în ce mai mult iar portul popular capătă din nou gloria pe care o merită. Felicitări organizatorilor pentru frumosul și reușitul eveniment”, a menţionat pe Facebook şeful CJ Radu Moldovan.

6 1 primavara rebrisoreana 16 7 1 primavara rebrisoreana 16 8 1 primavara rebrisoreana 16 9 1 primavara rebrisoreana 16

Foto: Facebook

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS