Actualitate Social

Şase persoane au fost rănite într-un accident petrecut pe DN 17 D

Şase persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 17 D între localităţile Nepos şi Feldru.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud, accidentul s-a petrecut la ora 7.00 pe DN 17 D între Nepos şi Feldru. O femeie, Silvia P. de 32 de ani, aflată la volanul unui autoturism Mercedes Vito, a pierdut controlul volanului într-o curbă celo mai probabil din cauza neatenţiei în conducere şi a oboselii.

Potrivit dispecerului de serviciu de la IJP Bistriţa-Năsăud, roţile din dreapta ale maşinii au ajuns pe acostament, iar când a simţit că pierde controlul volanului, femeia a virat brusc stânga, moment în care autoturismul s-a răsturnat şi a ajuns pe partea dreaptă până pe taluzul căii ferate.

În urma accidentului, şoferiţa de 32 de ani a fost grav rănită având fractură de claviculă, iar Viorica A., Victoria C., Zamfira C., Aurelia N. şi Marian N. au suferit, de asemenea, politraumatisme.

Dispecerul de serviciu de la Ambulanţa Bistriţa-Năsăud a declarat că toate cele şase victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Foto: arhiva

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS