Actualitate

Șase tineri implicați într-o bătaie la Bistrița, reținuți

(VIDEO) Șase tineri, implicați într-un scandal produs aseară la Bistrița, în zona Lamă, au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii bistrițeni, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud:

”La data de 24 octombrie, în urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, față de șase tineri, cercetați pentru tulburarea odinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare.

În fapt, la data de 23 octombrie, în jurul orei 21.00, a fost sesizat prin 112 faptul că în parcarea unui bloc situat în municipiul Bistrița a izbucnit un scandal, mai multe persoane agresându-se reciproc. Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la spital.

Polițiștii ajunși în scurt timp la fața locului au intervenit pentru aplanarea scandalului. Toate persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în vederea clarificării situației.

Pe parcursul zilei de astăzi, șase tineri cu vârste cuprinse între 17-26 de ani, din localitățile Cepari și Bistrița, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea odinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă”.

ACTUALIZARE – Cei șase tineri, eliberați: IPJ BN a anunțat că nu a fost însușită propunerea de arestare preventivă și că nu a fost dispusă nicio altă măsură.

4 comentarii

    • Poliția?,imi este scarba de atitudinea lor fata anumite cazuri care ar trebui pedepsite anumite persone ..Ne dam cu bota in cap nu avem nici o treba exemplu buna dam la următoarea generație sa ne omoram intre noi.Dupa mai vine frustrați asa zisi paritrioti p…ca nu respectăm organul statului ..Cum sa mai respecți poliția si atitudinea care tratează si favoriza infractori si tot felul de indivizi..

  • O imagine mediocra a orasului bistrita…. Un bloc mediocru si niste tineri cu apucaturi de golani care se bat ca prostii…. asta este realitatea in bistrita europeana a comunistilor.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.