Actualitate Recomandări

Schimbare la vârful unei mari companii din zona industrială a Bistriţei

Una dintre cele mai mari companii din zona industrială a Bistriţei a anunţat la jumătatea acestei luni Bursa de Valori Bucureşti (BVB) că a numit în fruntea sa un director general care nu mai este acelaşi cu preşedintele Consiliului de Administraţie. Este vorba de Iproeb SA care şi-a modificat actul constitutiv al societăţii în luna aprilie, acesta intrând în vigoare din mai 2018.

Întrucât Adunarea Generală a Acţionarilor a decis ca Preşedintele CA să nu mai fie acelaşi cu directorul general, BVB a fost înştiinţată că noul director general al companiei Iproeb este Adrian Dănuţ Ghingheli (foto stânga), absolovent al Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu” şi al Universităţii Tehnice din Cluj. Până să primească această responsabilitate, a fost director tehnic al Iproeb SA, firmă în care lucrează din 1982, mai precis de peste 35 de ani.

Printre altele, misiunea sa este să facă investiţii în valoare de 3,8 milioane de lei în cursul acestui an şi în primul trimestru din 2019.

Iproeb SA produce o gamă largă de produse electrotehnice, o mare varietate de cabluri și conductoare izolate, cabluri neizolate pentru LEA, cabluri din oțel pentru tracțiune, cabluri de legături, izolatoare compozite și lanțuri de izolatoare, materiale electroizolante, echipamente electrice de JT și MT confecții metalice s.a., produse destinate pieței interne și externe.

1 comentariu

 • este intradevar o stire.
  o mare stire.

  bravo lor ca au rezistat atitor incercari in decursul anilor ……..si vom mai vedea IPRU si peste 50 de ani , aceeasi cu aceleasi idealuri si realizari.

  anul acesta are cea mai mare rata de distributie a dividendelor [cca 16%] , rivalizind cu mari societati de stat si nu numai, ca SNG , TGN, TLV, BRD ……..SI ALU sau Alro. sau sa nu uitam si pe TRP.

  asadar ………..investiti in aceasta societate ca viitorul va va aduce doar satisfactii, si nu numai sentimentale ….ci si materiale.

  succes tituror !!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.