Social

Şcolile de şoferi au „interzis” în zona centrală

Cât timp mai multe străzi sunt închise pentru reparaţii, şcolile de şoferi nu vor mai avea acces în zona centrală. Primarul Ovidiu Creţu a dat o dispoziţie în acest sens, comunicată atât instructorilor, cât şi Poliţiei.

Din cauza faptului că multe străzi sunt blocate, iar în zona centrală traficul este mult îngreunat,  primarul  Bistriţei Ovidiu Creţu a dat o dispoziţie prin care accesul şcolilor de şoferi să fie restricţionat în zona centrală. Edilul a transmis o adresă oficială în acest sens Poliţiei şi tuturor şcolilor de şoferi din oraş.

Urmare a dispoziţiei primarului Ovidiu Creţu, viitorii şoferi vor fi obligaţi să exerseze condusul maşinii pe străzi lăturalnice şi în sensuri giratorii cu trafic mai redus.

În prezent, mai multe străzi din perimetrul central sunt închise pentru reabilitare, iar la ore de vârf mai ales, traficul este extrem de aglomerat. Pe mai multe străzi cu sens unic pe care nu se pot face depăşiri, în spatele şcolilor de şoferi care merg cu viteze de 20-30 de km/h şi chiar mai puţin se formează cozi pe kilometri întregi.

Cristiana Sabău

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS