Social

Circulaţie de coşmar pe DN 15 A

Circulaţia pe DN 15 A între Sărăţel şi limita cu judeţul Mureş este mult îngreunată din cauza lucrărilor de reabilitare a şoselei. Drumarii au săpat partea carosabilă în mai multe locuri şi par să nu astupe nicio groapă.

Circulaţia se desfăşoară pe mai multe tronsoane de pe DN 15 A pe un singur sens, iar timpii de aşteptare la semafoare sunt destul de mari. Chiar şi duminică maşinile firmei Strabag erau pe teren, dar ritmul în care se lucrează pare a fi unul de melc. În mod inexplicabil pentru şoferi, drumarii au săpat peste tot, dar nu par să astupe pe nicăieri.

Lucrările sunt executate de firma Strabag care are ca termen de finalizare luna martie a anului 2013. Contractul vizează reabilitare DN 15 Târgu Mureş – Reghin de la km 69+500 – km 109 + 940 şi DN 15A Reghin – Sărăţel de la km 0+000 la km 46+597.

   

Etichete

1 comentariu

  • Am parcurs acest drum simbata si chiar nu este asa catastrofa. Dupa dealul la Teaca deja e mai bine. Dealul asta niciodata parca era autostrada 🙂 Ma gindesc in timpul saptamani e mai greu, cind sa afla multe camioane pe drum.
    Iar pentru deranj, trebuie calculat vreo 20-30minute in plus pana in Tirgu Mures.

    Dar faptul ca macar au inceput lucrarile dupa multi ani de proiecte si vorbe ar trebui sa fie un motiv de laude si bucurie.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS