Actualitate

Scrisoare deschisă adresată serviciilor de urgenţă: Vă mulţumesc pentru că existaţi

„Vreau să-mi exprim public mulțumirea la adresa unor oameni care își fac meseria cu profesionalism și omenie”, a transmis, printr-o scrisoare deschisă Dumitru Cruceru, recunoscător angajaţilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Iată întâmplarea care l-a determinat să scrie această scrisoare: „În după-amiaza zilei de 14 febr.a.c. am apelat 112 și am cerut salvarea pentru cineva drag aflat în dificultate. În cca.10 minute, o ambulanță a sosit și cele două domnișoare și șoferul, înarmați cu aparatură de teren, au început cu multă răbdare și profesionalism, să aplice măsurile de prim-ajutor. Concluzia care a urmat a fost că bolnavul trebuie dus la spital pentru investigații mai profunde.

Zis-și-făcut, pacientul îmbarcat în ambulanţă a fost dus la UPU unde a fost preluat de personalul de acolo și trecut pe la toate serviciile cerute de simptomele constatate.

Personalul de serviciu mi-a oferit lămuririle de care aveam nevoie, dovedind o deosebită preocupare în a află diagnosticul corect și în a mă liniști cum că tot ce e necesar se va face.

Nu știu și nu vreau să aflu nemulțumirile strigate în gura-mare de unii pacienți sau aparţinătorii lor la adresa acestui serviciu, dar eu în cele patru ore cât am așteptat rezultatele, am văzut că personalul de acolo nu poate fi acuzat decât de abnegație, amabilitate și mai ales de OMENIE. În încheiere vreau să le spun atât lor cât și celor de pe ambulanţă: Mulțumesc că existați!”, ne-a transmis Dumitru Cruceru.

3 comentarii

  • subscriu intr-u totul!!!! daca nu am mai avea atatea pretentii fata de acesti oameni care fac tot ce pot in conditiile pe care le au, daca am intelege ca urgentele sunt urgente si nu sala de tratamente, poate ar avea si ei mai mult timp sa se ocupe intradevar de cazurile grave. Uneori isi pierd rabdarea…si sa fim seriosi, cine nu si-ar pierde-o la atat de multe cazuri care nu necesita urgenta?! Felicitari UPU Bistrita

  • Sunt adevaratii salvatori, prompti, profesionisti, intelegatori si empatici… OMENOSI! Si eu le datorez multumiri din tot sufletul!
    Daca si medicii de familie ar fi atat de omenosi si percutanti, am fi scutiti de 50% din internari, cel putin! Doar ca acestia, majoritatea, sunt …nemultumiti ca lucreaza prea mult, desi mai au timp de „medicina muncii” pe la prieteni, si de escapade la ski prin Austria( dna „primar”)! Cu asistente depasite si mai ales acrite si plictisite de „munca”, te determina ca mai degraba sa apelezi 112 pentru a te scoate din necaz. Doar foarte putini medici de familie sunt dedicati pacientului si profesionisti, restul… umplutura! Aici ar trebui lucrat, triat si maturat!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.