Social

Se caută șef de post la Livezile. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a scos la concurs funcţia de şef Post I la Postul de Poliţie comunal Livezile cu recrutare din sursă internă. Candidații interesați se pot înscrie până în data de 10 ianuarie, urmând să susțină un interviu în 8 februarie a.c.

Se pot înscrie și participa la concurs candidaţii care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii:

 1. Să fie agenţi de poliție, cu următoarea pregătire de bază -studii medii cu diplomă de bacalaureat
 2. să fie declaraţi «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop;
 3. să deţină gradul profesional de minimum agent de poliţie;
 4. să aibă vechime în muncă, din care în M.A.I. 2 ani;
 5. să aibă cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei;
 6. să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu;
 7. să nu fie cercetat disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală;
 8. să dețină/să obțină autorizație de acces la informații clasificate din clasa secret de stat, nivel „secret de serviciu”;
 9. să dețină/să obţină aviz pentru desemnarea ca organ de cercetare al poliției judiciare;
 10. să dețină/să obţină aviz de poliţist rutier;
 11. să dețină permis de conducere categoria „B”.

Cererile de participare la concurs vor fi depuse online până la data de 10.01.2022, ora 16.00.

Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud în data de 08.02.2022.

Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00. Detalii AICI.

10 comentarii

 • De ce nu se da proba scrisa ? Nu au pixuri sau e vorba de altceva ? (Ca vezi cum sta treaba , vorba volens , scripta manent). Acel domn , care poate avea liceul facut in conditii „misterioase” , cu bacalaureat la baza (asa cum se zicea la tara , pe vremea cand liceul insemna ceva) va avea peste putini ani o frumoasa pensie speciala in timp ce alti tineri , IT-sti , medici , profesori etc. vor trebui sa lucreze pana la adanci batranete. C-asa e viata , daca lucrezi vei avea pensie pe contributivitate , iar daca „activezi” vei avea o pensie speciala .Domnii politisti zic ca nu e pensie speciala ci de servici(u). Pentru ca dansii au serviciu . Ca vezi Doamne , ceilalti care lucreaza in alte sectoare , nu au servici(u)! Am retinut o per(i)oada (vorba presedintelui) cateva nume de tinere absolvente , varfuri ale generatiei , care in loc sa se orienteze spre profesii ce inainte erau considerate de mare viitor (medicina, IT) si-au indreptat pasii spre Academia de Politie sau alte asemenea „scoli mari”. Pentru ca de fapt aceste profesii sunt DE VIITOR! Asa stand lucrurile , dragi mei , sa nu va mire concurenta pentru acest post (de fapt nu post , ci SEF de post!)

 • Ei , domnule #Gica contra , in Italia gradul este chiar „maresal” , pentru o astfel de functie. Desigur ca acest grad nu corespunde cu gradul de maresal din armata romana. Dar d-le , nu ati auzit celebrul dicton , „functia doboara gradul” ? Seful de post este supus si el unor „ascultari” , intocmai ca maicile de la manastiri iar ofiterilor (mai ales celor tineri care fac scoala pe bune) , nu le prea plac „ascultarile. Iata de ce se prefera ca postul sa fie ocupat de un subofiter (chiar cu vechime de numai doi ani) , dar care-si doreste sa fie SEF si va asculta fara murmur orice ordin.

 • Mamițica către viitorul milițian (cacofonia se moștenește): du-te maică și fă-te milițian, că ești domn, ai întâietate, te bagă toți în seamă (dacă te bagă în alte locuri , nu-i băga tu-n seamă). De nu curge, pică, ești la costum și la cravată, toți îți spun dom șef, nici pădurar nu-i mai bine, îți spun eu, că văd la tact-tu !
  Zisele de mai sus erau valabile pe vremuri desigur, lumea a evoluat, pretențiile au crescut.
  Da înțelepciunea populară, de neegalat, a rămas valabilă.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS