Actualitate

Se deschide al doilea cabinet de oftalmologie în Policlinică

”Având în vedere cererea mare de consultații oftalmologice în Policlinica Bistrița, venim în întâmpinarea pacienților și, începând cu data de 1 februarie 2023, deschidem cel de-al doilea cabinet de consultații în această specialitate”, anunță managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

Noul cabinet de oftalmologie a fost dotat cu aparatură și echipament de ultimă generație și va fi deservit de medicii primari oftalmologi care activează și la Spitalul Județean de Urgență: dr. Maria Erzsebet Kantor, dr. Eligia Mirela Ciobotaru, dr. Mihaela Pop, dr. Florin Ioan Pop.

Cel de-al doilea cabinet de oftalmologie va funcționa la etajul 1 al Ambulatoriului integrat (Policlinica Bistrița), la nr. 37, cu orar de activitate de dimineață, conform graficului lunar de activitate al medicilor.

2 comentarii

  • nu este decat o antecamera din care pacientii vor fi invitati politicos la cabinetele particulare ale medicilor care consulta in policlinica. De altfel buna initiativa directorului daca medicii ar fi onesti.

    19
    3
  • când se vor separa apele – privatul cu normă întreagă – la privat, cel ce lucră ”la stat” să fie doar la stat, întreg programul normat ?

    14
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.