Actualitate

Se fac pistele de cicliști pe strada Năsăudului. Anunț pentru șoferi

Miercuri 18 octombrie se toarnă stratul de asfalt pe pistele pentru bicicliști de pe strada Năsăudului, între sensul giratoriu de pe strada Calea Moldovei (intersecția cu strada Năsăudului) până la sensul giratoriu de pe strada Năsăudului (intersecția cu strada Andrei Mureșanu).

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, Poliția Locală Bistrița solicită conducătorilor auto să nu parcheze pe lateralele străzii Năsăudului.

Circulația va fi deschisă, în ambele sensuri, pe tot parcursul desfășurării lucrărilor de asfaltare a pistelor de bicicliști.

Lucrările se desfășoară în cadrul proiectului cu bani europeni ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului”.

3 comentarii

  • Ar putea ca pe timp de noapte cen 22:00-06:00 sa lase mașinile sa se parcheze pe pistele de bicicliști măcar pana se va rezolva problema parcărilor

    15
    5
  • #Localnic , Problema parcarilor se va rezolva o data cu rezolvarea „problemei” palestiniene… Propunerea D-vs. e buna dar intervalul orar ar trebui adaptat in functie de anotimp. Si trotuarele sa ramana libere.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS