Actualitate

Se modernizează drumul județean dintre Beclean, Nușeni și Chiochiș

Sunt în toi lucrările de modernizare a DJ 172A Beclean – Nușeni – Chiochiș, tronson în lungime de 26 km, printr-un proiect derulat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

”Suntem tot mai aproape de a reuși ca toate drumurile din orașul nostru să fie asfaltate, o investiție de mare importanță care se desfășoară acum fiind reabilitarea DJ 172A”, a menționat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Modernizarea DJ 172A Beclean – Nușeni – Chiochiș (26 km) face parte dintr-un proiect cu bani guvernamentali prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2) și cofinanțare de la Consiliul Județean care cuprinde încă două drumuri județene: DJ 162 Sânmihaiu de Câmpie – Visuia (10,1 km) și DJ 154D Domnești – Nețeni – Albeștii Bistriței (7,5 km).

Se vor realiza: lucrări de terasamente, lucrări de scurgere a apelor pluviale (șanțuri betonate, rigole carosabile, podețe), modernizarea părții carosabile cu îmbrăcăminte bituminoasă, consolidări cu ziduri de sprijin din beton, lucrări de siguranță rutieră (indicatoare rutiere, marcaje, parapet de siguranță), modernizarea acceselor la proprietăți și a drumurilor laterale.

Constructori: firmele Frasinul – lider de asociere, CML.RO, Îndemânarea Prodcom, Dimex 2000 Company, proiectant fiind Someș Top Grup.

1 comentariu

  • Mno, e an electoral se aduna voturi și mai rămâne ceva tocană în oala pesedeului.
    Localnicii sper ca nu-i vor uita ca au fost lăsați ultimii din județ sa își facă praf mașinile atâția ani.

    6
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.