Actualitate

CJ: Se modernizează și ultimul tronson din zona de câmpie care necesită astfel de lucrări

La Consiliul Județean s-a semnat contractul pentru modernizarea ”ultimului tronson din zona de câmpie care necesită astfel de lucrări”, a anunțat președintele CJ Radu Moldovan: ”Intrăm în linie dreaptă și cu modernizarea DJ 162 Silivașu de Câmpie (DN 16) – Șopteriu”.

Investiția de 17.178.075 lei (3,5 milioane euro) din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud constă în lucrări de amenajare a terenului, execuție a terasamentelor, șanțuri din beton și rigole, pentru scurgerea apelor, poduri și podețe (construire și reparații), 2 poduri noi peste Valea Mare, amenajare trotuar în localitatea Șopteriu (635 m), structură rutieră, lucrări de consolidare, ziduri de sprijin, amenajarea drumurilor laterale pe o lungime de 25 de metri, marcaje rutiere.

Celelalte tronsoane de drumuri județene din zona de câmpie fie au fost deja modernizate, fie se află în proceduri de licitație sau în etapele premergătoare execuției lucrărilor.

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/3196040080449517

5 comentarii

  • Cu drumul de la sanmihaiu de campie pana la visuia legatura cu silivasu de campie care arata jalnic si de 30 de ani cel putin(fara sa exagerez) cand se va moderniza?

  • peste juma de milion de euroi/km in zona de campie? vedeti sa nu va iasa vreo autostrada… de fapt daca n-ar fi asa scump drumu de unde ati avea bani de viloaie

  • O imagine foarte sugestivă și reprezentativă a conducătorilor județului. Modalitatea preferată de acțiune este, desigur, noaptea.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS