Cultură

Se pregătește Festivalul Celtic Transilvania 2024. Biletele, și în rate

Festivalul Celtic Transilvania de la Băile Figa, cel mai fain și cel mai select festival din România revine în 19-21 iulie 2024 cu ediția a VIII-a și cu un nivel mult superior precedentelor ediții.

Festivalul Celtic Transilvania este o experiență de vacanță magică, completă și complexă, un weekend de vis ”all inclusive”.

În cadrul acestei experiențe veți avea parte de secțiune de concerte rock/metal cu trupe de legendă, străine și românești.  Multe dintre formațiile străine vor veni  în premieră în România. Deja au fost anunțate câteva dintre acestea, după cum se poate vedea pe afiș (MANEGARM – Suedia, MESSIAH – Elveția, CRUACHAN – Irlanda, VERMILIA – Finlanda, SELFISH MURPHY – Ungaria/România, GOTHIC  România, MILTEH – Spania, UKANOSE – Lituania, SYMPHRESS – România, SUICIDE AND REDEMPTION – România, MAAD – România).

Tot la Festivalul Celtic Transilvania veți face o călătorie în istoria antică a Transilvaniei, alături de câteva dintre cele mai bune grupări de reconstituire istorică din România și din străinătate.

Iubitorii de motociclete vor putea să admire sau să participe la parada moto care va străbate orașul de la un capăt la altul.

Nici la ediția 2024 nu vor lipsi senzațiile tari. Ia-ți cu tine adrenalina, vei putea să zbori cu balonul și chiar să sari din el!

De asemenea, în apropierea locației festivalului la se află Herghelia Beclean, renumită în Europa pentru caii crescuți aici. Se poate vizita.

Iubiți drumețiile in natură? Nimic mai simplu, pădurea ne înconjoară și vă așteaptă să o explorați.

Am lăsat ce-i mai bun la urmă, cireașa de pe tort, perla coroanei: Băile Figa.

Aici vă puteți relaxa în piscine cu apă dulce sau sărată, caldă sau rece, după placul fiecăruia.

Tot la Băile Figa puteți face împachetări cu nămol terapeutic, aerosoli salini sau băi de soare.

Pentru un plus de distracție și adrenalină vă stau la dispoziție câteva tobogane cu apă de mărimi diferite.

Festivalul Celtic Transilvania este unicul eveniment de acest gen din România și chiar din estul Europei care vă oferă atâtea alternative de distracție.

Un festival ”Family friendly”. Poți veni și cu bunicu”, copilu”, cățelu” și pisicu”. 

Copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Persoanele cu dizabilități au acces gratuit!

Ce vă mai puteți dori?

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul nostru www.festivalulceltictransilvania.ro sau accesați Festivalul Celtic Transilvania pe rețelele de socializare.

Bilete găsiți aici:

https://www.iabilet.ro/bilete-festivalul-celtic-transilvania-2024-88753/

IMPORTANT! Biletele pot fi achiziționate și în rate!

Organizatorii

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.