Actualitate

Se schimbă paradigma în ceea ce privește asfaltările, spune primarul Bistriței

”Am semnat contractul pentru staţia de mixturi asfaltice. Îi asigur pe bistriţeni că schimbăm paradigma în ceea ce priveşte modernizarea drumurilor, repararea drumurilor sau lucrările noi. Vom avea până în primăvară o staţie nouă de mixturi asfaltice care va produce mixturi de calitate și la preţuri mult mai mici, cu consumuri energetice mult mai mici”, spune primarul Bistriței, Ioan Turc.

Reamintim că, în aprilie a.c., municipalitatea a alocat 3,7 milioane de lei de la bugetul pe anul în curs pentru înlocuirea unei ”relicve” din 1968, diferența ”ca dintre o Mobră și un Mercedes” urmând să se vadă în cei aproximativ 50 km de drum care vor fi asfaltați anual. Este vorba de achiziționarea unei stații de moderne de producere a mixturii asfaltice, care va fi folosită de Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița.

7 comentarii

 • Un lucru insfarsit bun! Bistrita merita sa fie asfaltata toata de la inceput. Cretu a tot peticit la fel si Niculae care promitea marea cu sarea.

 • Strada Vasile Lucaciu din cartierul Henri Coandă UTR 27 trebuia să fie asfaltă anul acesta şi nici măcar nu sa început asfaltarea ei.

 • Traficul auto din oraş va fi sufocat de proiectele care îngustează străzile importante ale oraşului respectiv Linia Verde şi ingustarea străzilor Gării-Decebal-Andrei Mureşanu- Năsăudului.
  Actuali administratori ai oraşulul dacă ar avea puțină minte ar trebui să acelereze asfaltarea străzilor de pe ambele părți ale căi ferate şi construirea de străzi noi care să facă legătura dinte aceste străzi exemple Cibiței-Miron Cristea , Lucian Blaga- Mareşal Leonida Pop, Poieni – Bradului- Lucian Blaga, Platanilor-Agronomului etc.. Astfel o parte din traficul care nu va mai încăpea pe străzile care se îngustează va putea fi preluat de Axa de pe lângă calea ferată.

 • In sfârșit deviza ,, Prin noi înșine” sperăm să devină generalizată. Deoarece după intrarea României în Uniunea Europeană ,datoria externă a țării s-au triplat ,e bine că sunt oameni care lucrează în beneficiul cetățenilor.

 • Traficul auto va fi sufocat de blocurile care se fac peste tot, oricum, fara strazi dimensionate corespunzător, in zone aglomerate , fara parcări doar pe hartie.
  Ba mai facem linia verde a lui Crețu , când orașul îl străbați in 30 min.
  Vai de noi când încă ne conduc oameni lăsați la cârma de Crețu.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.