Actualitate

Se schimbă procedura de internare în Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Din acest sfârșit de săptămână se schimbă procedura de internare la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, anunță managerul Gabriel Lazany. Potrivit acestuia, fiecare pacient va primi la internare o brățară de identificare care va avea printate informații scrise, cât și criptate în format 1D și 2D.

Măsura, care se va aplica din 1 septembrie 2019, are ca scop ”identificarea corectă a pacientului și îmbunătățirea siguranței în identificarea pacientului, prin utilizarea a cel puțin două metode de identificare pe timpul acordării asistentei medicale (internare, prelevare probe biologice, stabilire diagnostice și tratament, administrare de medicamente, sânge și alte componente sanguine, etc.). 

Procedura se aplică pentru toți pacienții internați, atât în cazul celor internați prin UPU cât și pentru cei internați prin programare cu bilet de trimitere.  Pacienții care prezintă risc de cădere vor primi suplimentar și o brățară de culoare roșie. Implementarea acestor măsuri fac parte din strategia conducerii SJUB de creștere a calității actului medical și a gradului de satisfacție a pacienților.

Etichete

3 comentarii

  • FELICITARII DOMNUL DOCTOR UN OM PT OAMENII !!SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BISTRIȚA NĂSĂUD ESTE CEL MAI MODERN DIN TOT ARDEALUL !!DOMNUL DOCTOR MANAGER A FACUT MULT PT COMUNITATEA JUDETULUI SI UN OM MATE PT OAMENII SIMPLII!!DOMNUL SA VA INTOARCA INZECIT CU MULTA SANATATE SI PUTERE SA PUTETII DUCE LA FINAL TOATE PROIECTELE”FELICITARII”!!

  • Felicitari pt inițiativa ,in sfârșit ajungem sa fim in rând cu lumea ;așa se procedează și in Spania ,Germania,bănuiesc ca in toată UE .Singura problema care cred ca e destul de greu de soluționat e durata de așteptare in UPU.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS