Actualitate

Se va putea patina pe sintetic și iarna aceasta, dar în altă locație

Dacă iarna trecută patinoarul sintetic a fost instalat în centrul orașului, în sezonul hibernal care se apropie bistrițenii vor putea patina în altă locație.

”Cel mai probabil, vom ridica piesele circuitului de pump track (n.r. – aflat în parcarea de lângă Hotel Metropolis), urmând să amenajăm o zonă și mai generoasă pentru cicliști, pentru că dorim să cumpărăm și alte piese, pe terenul de la capătul str. Grănicerilor. Iar în parcarea din parc urmează să punem patinoarul sintetic. Am cumpărat patinoarul pentru ca tinerii să se bucure de el, acest patinoar poate fi folosit 12 luni din 12, însă nu avem terenuri unde să punem. Bistrița are un deficit uriaș de spații dacă ne referim la zona de investiții”, a spus primarul Ioan Turc într-o conferință de presă.

Patinoarul sintetic a fost inaugurat anul trecut, în ajun de Moș Nicolae. Pentru achiziția patinoarului s-a cheltuit suma de 626.000 de lei. El are o suprafață totală de aproximativ 598 mp (13×46 m). Suprafaţa de culisare este compusă din panouri ce se montează ca un puzzle.

4 comentarii

 • Spatiul dintre Lidl si Sala polivalenta ce probleme are de nu se poate utiliza? Se poate pune acolo patinoarul si se pot scoate cele cateva trambuline pentru biciclete si trotinete si se poate utiliza. Este parcare in apropiere atat la Sala Polivalenta cat si la magazinul Lidl deci pentru cei care vin cu masinile din cartierele mai indepartate (Viisoara, Unirea, Sarata, etc.) este si spatiu de parcare.
  Nu inteleg de ce nu se utilizeaza spatiul acesta?

  12
  6
 • Spațiul cel mai potrivit pentru ptinoarul sintetic această ”
  ” investiție importantă „‘ este pe Valea Ghinzi unde a fost poligonul 🤣 oricum nu merge aproape nimeni să se dea cu patinele pe plastic numai ocupă locul inutil

  8
  1
 • După cum se vede și în poză patinoarul sintetic cel mai mare din tară este arhiplinem cu câțiva patinatori așa că locul cel mai bun pentru amplasarea lui este pe strada Liviul Rebreanul sau ca backup în Zăvoaie . 😀
  Apropo când readuceți și trenulețul ca bâlciul să fie complet 😅

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS