Social

Secretarul de stat Alexandru Pugna, de Paşte într-un loc de poveste (FOTO)

Alexandru Pugna, secretar de stat în Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, îşi petrece sărbătorile într-un „loc de poveste”. El a reuşit să îşi surprindă prietenii virtuali cu imagini inedite care arată că pasiunea lui pentru tot ceea ce e tradiţional românesc nu e de ieri, de azi.

„SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE tuturor prietenilor noştri vă doresc dintr-un loc de poveste, unde spiritul sărbătorii se trăiește altfel decât oriunde: casa mea tradițională de la Budurleni. Să aveţi LUMINĂ în suflete şi BUCURIA să vă inunde în aceste zile. HRISTOS A INVIAT!”, a scris Alexandru Pugna care s-a fotografiat  în livada cu pomi înfloriţi de la Budurleni.

El a adăugat în ziua de Paști: ”Nicăieri Sărbătorile nu sunt mai frumoase, mai înălțătoare decât acasă. Astăzi voi poposi in satul copilăriei mele, la măicuța mea dragă, care la 81 de ani câți va împlini peste câteva zile mă așteaptă cu aceiași bucurie si dragoste unică a mamei pentru copiii ei… Tuturor vă doresc să aveți bucuria mea de astăzi. Multumesc Timponline! HRISTOS A INVIAT!”

De Paști, Alexandru Pugna a mers la biserica din Căianu Mic: ”Momente unice, deosebite, în biserica satului meu, acolo unde cu ani în urmă am primit Taina Sfântului Botez, pe cea a Cununiei, și unde mereu îmi regăsesc copilăria cu toate bucuriile și momentele unice…”.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS