Actualitate

Ședință extraordinară a Consiliului Local Bistrița. Ordinea de zi

Consiliul Local Bistrița se întrunește în ședință extraordinară marți 31 octombrie, de la ora 15.00. Şedinţa va avea loc în sala mare a Primăriei Bistriţa și va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a municipalității.

Ordinea de zi cuprinde:

A cincea rectificare a bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Bistrița pe anul 2023.

Modificarea articolului 1 al Hotărârii nr. 180/23.08.2022 a Consiliului local al municipiului Bistrița, privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.”- S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiţii ”Construire Bazin de înot olimpic, Str. Aerodromului, nr. 33, localitatea Unirea, municipiul Bistrița, judeţul Bistrița-Năsăud”.

Însușirea documentaţiei cadastrale de primă înregistrare în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilului Complex de agrement situat în Bistrița, localitatea componentă Viișoara și declararea acestuia ca bun de uz și interes public local.

Aprobarea prelungirii termenului de valabilitate a documentaţiei de urbanism ”Actualizare Planul Urbanistic General al municipiului Bistriţa” şi a Regulamentului local de urbanism.

8 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS