Economie

Șefa ANRP, Crinuța Dumitrean, a câștigat puțin peste 4000 de lei lunar

Șefa Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), bistrițeanca Crinuța Dumitrean, a câștigat, anul trecut, puțin peste 4000 de lei lunar.

Potrivit celei mai recente declarații de avere, Crinuța Dumitrean a traversat, ca toată lumea, un an de criză. În 2010, nu și-a mai cumpărat nici terenuri, nici case și nici mașini. E de ajuns că are de plătit impozit pentru o suprafață de teren intravilan în Voluntari (Ilfov) și pentru trei bucăți de teren agricol din Afumați, Dascălu și Tunari (Ilfov), achiziționate până în 2009.

Șefa ANRP mai are de achitat bani statului și pentru garsoniera și apartamentul din proprietate (știut fiind faptul că atunci când ai mai multe proprietăți și impozitul e mai mare), dar și pentru o mașină marca BMW fabricată în 2006.

În anul de grație 2010, ea susține că nu a primit niciun fel de cadou cu o valoare mai mare de 500 de euro și că a câștigat, din salariu, 49.836 de lei, ceea ce echivalează cu un venit lunar de 4153 de lei.

Crinuța Dumitrean este absolventă a Colegiului Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița, a Academiei de Studii Economice din București, dar și licențiată în Drept. Din 2009, ocupă funcția de președinte al ANRP având rang de secretar de stat.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS