Economie

Un bistrițean care și-a comandat pe internet un telefon a primit în pachet hârtii și pietre

Un bistrițean care și-a comandat pe internet un telefon a primit în pachet hârtii și pietre, el achitând pentru acesta suma de 300 de lei, însă după șase luni polițiștii au reușit să dea de urmele celui care a expediat coletul și i-au întocmit dosar penal.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Antonela Gorgan, a informat, miercuri, printr-un comunicat, că în luna ianuarie 2011, polițiștii au fost sesizați de Mihai B. din Bistrița că a fost înșelat de o persoană necunoscută, prin intermediul unui anunț postat pe internet. Individul respectiv oferea spre vânzare un telefon mobil marca Nokia la un preț convenabil.

„Mihai B. a contactat telefonic vânzătorul și i-a plătit in sistem ramburs prin intermediul poștei suma de 300 lei, însă în coletul primit a găsit doar hârtii și pietre. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificat autorul acestui anunț ca fiind Florin B. de 26 ani din municipiul Giurgiu, față de care a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune”, a declarat Gorgan.

Potrivit sursei citate, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului din Giurgiu.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.