Actualitate

Semimaratonul Mocăniței, în 14 octombrie

Asociația Mocănița Transilvaniei te invită să pășești într-o lume fascinantă, într-un cadru spectaculos – Castelul Teleki din Posmuș, în 14 octombrie, la ediția a III-a a Semimaratonului Mocăniței.

”Traseul nostru îți va oferi ocazia de a explora locuri fascinante și de a cunoaște oameni încântători. Aici, îți vei împlini visul de a alerga sau de a te plimba cu bicicleta într-o poveste cu peisaje de vis și cu un farmec aparte! Indiferent de nivelul tău de pregătire fizică, Semimaratonul Mocăniței oferă opțiuni pentru toate categoriile de alergători”, anunță organizatorii.

Traseul Mocănița Bike Challenge are 35 km. Traseul va fi pe drum de pământ, agricol, forestier, prin poieni, fără urcări sau coborâri abrupte, fără porțiuni muntoase sau stâncoase și urmărește o bună parte Via Transilvanica (50 locuri / Ora de start 10:00).

Traseul Semimaratonului este un traseu ușor alergabil de 25 km. Traseul urmărește o bună parte Via Transilvanica și va fi pe drum de pământ, agricol, forestier, prin poieni, fără urcări sau coborâri abrupte, fără porțiuni muntoase sau stâncoase (150 locuri / Ora de start 10:30).

Traseul Cross se desfășoară pe distanța de 10 km cu dificultate ușoară. Traseul va fi pe drum forestier, prin poieni, fără urcări sau coborâri abrupte, fără porțiuni muntoase sau stâncoase și fără zone tehnice (150 locuri / Ora de start 11:00).

Înscrierile se fac până în 8 octombrie:

1 comentariu

  • Vedeți ca se blochează ceva ulițe în Posmus, sper sa nu se vor supăra șoferii care merg cu mașina pana la colt după pâine.

    2
    2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS