Economie

Învăţaţi, gratuit, 21 de metode pentru creşterea afacerii dintr-un seminar găzduit de Hotel Metropolis

Antreprenorii, liber profesioniştii sau angajaţii care îşi doresc să înveţe metode noi pentru creşterea afacerilor sunt aşteptaţi marţi, 3 februarie a.c., la seminarul gratuit ”21 de metode pentru a creşte afacerea ta" susţinut la Hotel Metropolis de Lorand Soares Szasz, în două sesiuni, de la 10.00 şi 17.00.

seminar soares szaszAsociaţia APA împreună cu Tabita Tour, Filadelifia Turism si Megatitan vă invită la seminarul gratuit ”21 de metode pentru a creşte afacerea ta” susţinut de Lorand Soares Szasz.

Lorand Soares Szasz a început turneul de seminare gratuite pentru antreprenori la care a strâns până  acum zeci de mii de participanţi.

Marţi, 3 februarie, va fi prezent la Bistriţa în două sesiuni: de la ora 10.00, respectiv de la 17.00 la Hotel Metropolis.

”Seminarul cuprinde 21 de metode testate şi aplicabile pieţei din România de creştere a afacerilor şi este adresat antreprenorilor, liber-profesioniştilor sau angajaţilor care îşi doresc să treacă la următorul nivel. România are nevoie de avânt în ceea ce priveşte munca făcută cu profesionalism, iar susţinerea acestor seminare în mod gratuit răspunde acestei nevoi acute a societăţii noastre”.

Probabil cel mai bun seminar de anteprenoriat din ţară 

Piaţa de formare profesională este în curs de dezvoltare. Dacă până acum publicul era obişnuit cu tradiţionalele cursuri de educaţie profesională, Lorand Soares Szasz propune o abordare nouă: aplicabilă, interactivă şi, poate cel mai important, care garantează evoluţia afacerii odată ce se aplică aceste metode. Este vorba despre tehnici simple, dar sigure, potrivite oricărui domeniu de activitate. Până acum zeci de mii de anteprenori şi-au dezvoltat afacerile în urma participării la acest curs.

Cine este Lorand Soares Szasz?

Lorand Soares Szasz este singurul business coach & trainer din România format în cea mai mare firmă de coaching din lume – ActionCoach. A cunoscut succesul pornind de la statutul de grădinar în Portugalia şi a ajuns în numai trei ani manager de dezvoltare în cadrul ActionCoach. Lorand crede cu tărie că şi în România afacerile pot fi făcute cu profesionalism. De aceea, a ales să se întoarcă, să îşi vadă visul împlinit în ţara natală. A adaptat tehnicile pieţei româneşti şi le oferă în mod gratuit tuturot celor ce, asemeni lui, sunt convinşi că succesul depinde mai mult de individ, decât de context.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, dar şi pentru înscrieri, accesaţi: http://coaching4you.ro/evenimente/calendar-cu-evenimente/1.html.

Sursa foto principal Facebook arhivă personală Lorand Soares Szasz

7 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS