Actualitate

Senatorul Dobra, pronostic pentru cursa din decembrie şi maşina de viteză a PSD

Senatorul Dorin Dobra, comentator de Formula 1, a făcut o asemănare între cursele de mare viteză şi alegerile din decembrie, oferind totodată şi un pronostic pentru maşina care „prinde cea mai mare viteză”, cea a PSD, şi maşina pilotată de PNL.

„Pentru România, astăzi, asta e soluţia: PNL. Pentru România, astăzi, oamenii aceştia şi onestitatea lor reprezintă soluţia, eforturile PNL de a se primeni, reforma, îmbunătăţi, moderniza, reprezintă viitorul ţării. Astea toate sunt pentru mine crezuri. Nu om fi noi perfecţi, dar nu suntem ticăloşi. Nu flendurim toată ziua în Parlament creşteri de pensii şi salarii, şi subvenţii, şi mite, şi ce mai vreţi dumneavoastră, spunând că aşa veţi trăi din 11 decembrie încolo. Şi nu e uşor. Îi spun asta secretarului general al partidului, Ilie Bolojan, care, din când în când are dreptul să se supere pe parlamentarii partidului. Îi spun că nu eşor să stai în bancă şi să nu votezezi creşteri de alocaţii, ştiind foarte bine că nu ai de unde să le dai, nu e uşor să ţii un discurs în faţa lui Dragnea care vine cu o sută de taxe în minus şi să-i spui că e posibil, că pentru 11 decembrie e bine, dar ce facem după 11 decembrie, cu poporul ăsta, cu creşterea sustenabilă a bugetului? Nu om fi noi perfecţi, dar aşa imperfecţi cum suntem, în 2014, ne-a reuşit. Împreună! Nici măcar nu eram atât de împreună atunci şi ne-a reuşit!”, şi-a început senatorul Dorin Dobra discursul în ţara participanţilor la lansarea candidaţilor PNL pentru parlamentare.

El a adăugat că i-a fost la fel de greu să facă faţă presiunilor opiniei publice care nu a vrut să vadă că s-a făcut „cea mai mare fuziune postdecembristă din România”.

„Până la urmă, reţeta succesului e în drumul greu de până aici. Alina Gorghiu spunea, cu două zile în urmă, că am pus cel mai bun preşedinte pe care România îl are după 1989. Aţi văzut cine îl vizitează? Aţi văzut cine îl primeşte? Ăsta e un preşedinte pentru o ţară ca România! Ne-a ieşit şi fuziunea şi suntem aici, cu toţii, împreună şi am reuşit şi ultimul lucru pe care îl puteam face în mandatul acesta parlamentar: am susţinut cel mai bun premier. Şi ce e incredibil dacă astăzi spunem toţi în cor după ce am pus cel mai bun preşedinte şi cel mai bun premier, suntem incredibili dacă spunem că avem cea mai bună garnitură pentru Parlamentul României?”, s-a întrebat el retoric, fiind al doilea pe lista PNL pentru Senatul României, după Ioan Turc.

Dorin Dobra şi-a încheiat apoi discursul făcând o comparaţie între cursele de Formula 1 şi alegerile din decembrie: „În Formula 1 nu câştigă maşina care prinde viteza cea mai mare, să ţineţi minte asta, deşi e, culmea, circuitul vitezei. Ştiţi de ce? Pentru că nu stă cel mai bine în curbă. Dimpotrivă, aia e sigur că nu câştigă. Sunt unii, aici, trei străzi mai departe, prind cea mai mare viteză. Îmbracă tot în roşu: trompete, flaşnete, găleţi, ce mai vreţi, dar nu e prima oară când nu cei care au cea mai mare viteză vor câştiga, ci vor câţtiga cei care sunt cel mai bine pregătiţi. Asta se va întâmpla în decembrie. Asta e România! Să vă dea Dumnezeu sănătate tuturor. Suntem cei mai buni. Doamne ajută!”.

7 comentarii

 • Felicitari DORINE meritai pe locul unu la senat.inca odata se vede ca…….. daca nu ai viteza se poate ajunge pe locul intii pe liste la senat.

 • Mai,nea Dobra,voi sunteti un trabant(PNL),care se bate cu un Ferrari(PSD).Nici o sansa.Oricum locul doi senat,PNL,nu este eligibil,nici macar locul intai,la voi.

 • Cine vorbeste….Domnule Dobra parca acum 4 ani la fel vorbeai? Daca nu erau cei din PSD vedeai Parlamentul Romaniei doar la televizor. Mi-ar fi rusine sa vorbesc in locul tau….P.S. Poate data viitoare iti cumperi tigari sa nu mai ceri…..

 • Imi place la asta ca …parca are ceva dinainte de 89
  inainte de 89 erai obligat ca in discursuri sa folosesti citate din…. „spusele sefilor”
  asa ca … hai la vot sa votam…LINGAI!

 • „am pus cel mai bun preşedinte pe care România îl are după 1989”. Nu e bine. Președintele României este, încă, ALES de Poporul Român ori nu „pus” de Alina Ghorghiu… Corect ar fi fost: am PROPUS cel mai … e o nuanță care contează foarte mult într-o DEMOCRAȚIE…

 • D-le Dobra hai sa-ti dau eu un pronostic:
  La senat: doua locuri PSD
  La camera deputatilor: trei poate chiar patru locuri PSD, doua locuri PNL si unul ALDE. Restul participantilor nu mai conteaza.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS