Actualitate

Senatorul Ioan Deneș, mesaj din pridvorul unei case bătrânești

Senatorul PSD Ioan Deneș s-a fotografiat de Paști în pridvorul unei case vechi, postând imaginea pe Facebook alături de mesajul:

”Mulțumim părinților noștri dragi pentru educația primită și pentru valorile creștine în care am crescut. Deși casele în care ne-ați crescut nu au fost palate sau vile somptuoase, am învățat lucrurile fundamentale ce definesc viața: corectitudinea, cinstea, optimismul, verticalitatea, iubirea de D-zeu, respectarea cuvântului dat, iar mai presus de toate ne-ați arătat ce-nseamnă familia tradițională în care copiii sunt înconjurați de dragostea părinților”.

Senatorul PSD Ioan Deneş a declarat într-o conferinţă de presă, la sfârșitul lunii martie, că persoanele de acelaşi sex pot face ce doresc în intimitate, însă nu în public, lezându-i libertatea. Ulterior, membri ai comunității LGBT au protestat în Capitală vizavi de afirmațiile sale, care vor fi analizate de Consiliul Național de Combatere a Discriminării. Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a spus că este solidar cu senatorul Ioan Deneș.

Etichete

1 comentariu

  • fa si tu ceva util ca de asta esti acum in parlament… asta cu postatul pe facebook nu ne intereseaza… va trece 4 ani si toti cei alesi nu au realizat nimic decat salarul lunar de 18000 lei si ani pt pensie 1600 lei

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.