Actualitate Recomandări

Sevil Shhaideh, clarificări privind Aquapark-ul. Liviu Dragnea: Eu așa aș face!

Vicepremierul Sevil Shhaideh și președintele Camerei Deputaților și al PSD Liviu Dragnea s-au referit la proiectul Aquapark, pentru care Primăria Bistrița a cerut finanțare prin PNDL.

Sevil Shhaideh: ”Proiectul este eligibil, dar ținând cont de prioritățile pe care le avem, inclusiv la nivelul municipiului Bistrița, din păcate în acest moment nu am identificat resurse financiare suficiente pentru acest proiect. Poate identificăm chiar anul acesta. Dacă în urma licitațiilor pe proiecte vor fi economii la nivelul întregului județ, intră în contractare următoarele proiecte de pe listă. Noi la nivelul întregului PNDL avem un buget de 30 de miliarde. Sunt peste 13.000 de solicitări înregistrate, care depășesc 67 de miliarde de lei, deci suntem peste alocarea financiară”

Liviu Dragnea: ”Eu nu sunt în Guvernul României, dar dacă aș fi aș căuta cu foarte multă seriozitate modalități pentru a sprijini acest proiect frumos. Mie mi se pare un proiect extrem de bun, care va face din acea zonă una foarte căutată. Mai mult decât atât, și soluții pentru a realiza o pistă pentru avioane ușoară. Dacă aș fi în Guvern, m-aș uita cu atenție ca să acord sprijin”

Consiliul Local Bistrița a aprobat studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii ”Complex de agrement acvatic Aquapark Bistrița” din Wonderland. Valoarea totală a investiției este estimată la 34.071,649,81 lei cu TVA (circa 7,5 milioane euro), din care Construcții+Montaj 23.286.240,11 lei. Capacitățile prevăzute: clădire cu bazine interioare – 2.492 mp, bazine exterioare – 1.210 mp, parcare – 146 locuri. Detalii aici.

În cazul în care nu va fi asigurată finanțare prin PNDL, municipalitatea ar putea contracta un nou împrumut de la bancă pentru realizarea investiției, conform afirmațiilor făcute de primarul Ovidiu Crețu.

1 comentariu

  • Tanti SEVIL ; va rog frumos nu ne abandonati. Daca nu ne dati pentru aquapark , batar pentru niste VEVERITE prin PNDL ca sa umplem odata voliera .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS