Cultură

Show cu Paraziții și Delia, de Zilele Bistriței

În a doua seară a Zilelor Bistriței, în centrul istoric au avut loc o serie de concerte, cap de afiș fiind Paraziții și Delia.

Spectacolul care a durat aproape patru ore, până spre miezul nopții, și la care a asistat un public numeros, a fost deschis de interpreta Diana Bucșa și de formația Iarba Fiarelor.

Pe scenă au urcat apoi membrii cunoscutei trupe hip hop Paraziții: Cheloo, Ombladon și Freakadadisk.

Delia, una dintre cele mai în vogă interprete din România, a încheiat seara cu un show apreciat de fanii de toate vârstele.

Duminică 16 iulie, în ultima zi a sărbătorii orașului, pe pietonalul Liviu Rebreanu este programat un spectacol folcloric susținut de ”Ansamblul ”Cununa de pe Someș” de la ora 18.00, urmat de recitaluri Marius Ciprian Pop de la ora 19.00 și Maria Dragomiroiu de la ora 20.00. Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu vor cânta începând cu ora 20.45, iar la ora 22.00 va urca pe scenă trupa Vama, solist Tudor Chirilă. Zilele Bistriței se vor încheia cu focuri de artificii.

10 comentarii

  • Vasi ! Nici nu mai conteaza cat ne-au costat Parazitii. A fost si o lectie despre ginecologie, despre educatia sexuala, despre organele sexuale, chiar si despre organele de politie. Minunat ! Perfeeect ! Adica exact ceea ce le lipseau tinerilor nostri frumosi si liberi. La asa cultura, asa rezultate si la Bacalaureat. Rezultatele se vor vedea in deceniile urmatoare.

   37
   3
  • Bine ca n-a venit Anuta Motofolea, ca am fi vazut iar progeniturile bugetarilor si a „patronilor” din Bistrita aruncand cu sute de lei pe dedicatii, asa cum fac cam la toate evenimentele private (nunti, botezuri, majorate in special).

   25
   2
 • Într-una comentați , in loc sa fiti fericiti ca anul asta nu v-a terorizat Ștefan Banica si Veta cu chiuveta !
  Mai lasati mofturile si rugați-va ca anul viitor sa nu va cânte Putin !
  La mitraliera !

  28
  4
 • Dupa plecarea PARAZITILOR trebuie facuta o urgenta deratizare in Piatra Centrala. AU ramas o gramada de oua si coconi peste tot pana pe clanta de la Primarie.

  11
  10
  • Daca Parazitii nu sunt genul tau nu stiu ce ai cautat acolo , doar ca sa ai ce comenta azi

   15
   8
 • Lia, nici macar nu sunt in tara, ci intr-un loc mult mai normal undeva in UE. Dreptul la opinie este liber in Constitutia Romaniei la art. 30.

  17
  7
 • In cazul in care nu stiti ce inseamna sa fi bugetar , cautati in dictionar … si nu mai vorbiti in necunostinta de cauza.

  2
  7
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS