Sport

Șieu-Sfântu, teren de strategii și de luptă pentru echipe din întreaga țară

Satul Șieu-Sfântu se va transforma în acest sfârșit de săptămână într-un adevărat câmp de luptă pentru că în 17 și 18 iunie a.c., aici se va desfășura cea de-a doua etapă a Cupei Naționale de Domination. La competiție vor participa pasionați de airsoft din București, Constanța, Cluj, Iași, Luduș și Turda.

 1. ACS Airsoft Club Constanța
 2. ACS Acvila București
 3. ACS DAOS Cluj
 4. ACS FPS Iași
 5. ACS Legiunea Luduș
 6. ACS Luduș Dacicus Turda
 7. ACS Phoenix București

”Terenul special creat pentru acest tip de competiție promite să ofere un mediu captivant și deschide uși către strategii inovatoare și momente de acțiune neașteptate. Avem încredere că nivelul acestei competiții va depăși orice așteptări, testând limitele participanților și evidențiind cei mai buni jucători ai sportului nostru. Publicul spectator este invitat să vină și să susțină echipele participante atât la locația evenimentului, cât și live pe pagina de Facebook a Federației Române de Airsoft”, a transmis Federația Română de Airsoft.

Airsoftul este un joc/sport în care participanții folosesc replici ale unor arme reale, neletale şi echipamente de camuflaj. Pe scurt, se simulează un conflict sau diferite scenarii militare, se pun în aplicare tactici militare, într-un cadru controlat, organizat, iar scopul fiecărui jucător este să elimine indivizii din echipa adversă.

Replicile airsoft sunt prevăzute cu ţevi interne de 6 mm şi sunt compatibile cu bile de 6 mm din material plastic cu greutate între 0.20 g si 0.50 g.

Toți participanții să respecte un set de reguli:

 • Fiecare jucător confirmă de fiecare dată când este împușcat.
 • Fiecare jucător respectă ţinuta şi regulamentul echipei din care face parte.
 • Fiecare jucător va respecta cerinţele tehnice legate de puterea replicii, greutatea bilelor, modul de tragere.
 • Fiecare jucător va da șansa celuilalt de a riposta, prin urmare nu va expune doar replica (de după colțuri, pereţi sau alte obiecte care fac parte din cadrul în care se desfășoară acțiunea).
 • Fiecare jucător va folosi laserul sau lanterna strict pentru a ținti mai bine, nu pentru a le îndrepta spre ochii altui jucător.
 • Fiecare jucător va avea un comportament politicos şi un limbaj care nu instigă la violență verbală sau fizică pe parcursul jocului.

10 comentarii

 • Bai, daca va trebe adrenalina cu puscaturi de festea mereti in Ucraina unde puteti da o mana de ajutor pentru NATO si vecinii nostri.
  Acolo primiti goiobe reale si ce pica nu se mai ridica.

  13
  15
 • Faini copii,va dezvoltati frumos,talentati si curajosi,vreti mai mult? Ucraina va asteapta! Aratati-va talentul,indemanarea,strategia si consegventa!

  12
  11
 • Prost sa fii să lupți într-un război care NU este al tău! Vb aia, de ce să mă leg la cap daca nu mă doare? 🤕
  Sau sa „te bagi că musca-n lapte” sau

  Intri „unde nu-ți fierbe oala” !!
  Și as putea continua cu u multe din înțelepciunea bătrânilor români.

  8
  7
 • …intelepciune romaneasca?
  Uitandu ma unde am ajuns nu cred ca acele…intelepciuni sunt ale noastre!!!
  Mai mult…sunt plagiate asa cjmcsunt …conducatorii acestei tari!!!
  E de adteptat inca vreo 300 de ani! Pana atunci…pe barza!!!

  4
  4
 • Atâta timp cât acest SPORT este legal, organizat în condițiile legii, având și o Federație care se ocupă direct de siguranță și tot ce înseamnă desfășurarea competiției, nu cred că ar putea degenera și nu ar trebui să-și facă nimeni griji…Cei ce contestă, vreau să-i întreb, cu ce ar vrea să se joace, de-a poarca?!

  13
  4
 • Pe o sapa ati pus mana sa va ajutati parintii si bunicii de la tara ?
  Intrebarea este pentru participantii care pierd vremea la un joc de fite .

  5
  6
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS