Ionuț Simionca (PMP): Mă gândesc să cer despăgubiri CJ

Holistic

”În aceste zile, activitatea din cadrul partidului mă obligă să bat toate drumurile judeţului Bistriţa-Năsăud. Am tot citit în presă despre cât de interesată este actuala conducere a Consiliului Judeţean în ceea ce priveşte starea drumurilor pe care le administrează, dar realitatea de pe teren ne spune cu totul şi cu totul altceva. Nu mai departe îl invit pe domnul preşedinte Radu Moldovan să mergem împreună pe drumul care leagă Bistriţa Bârgăului de Colibiţa şi satul Miţa, iar dacă nu îi place acest drum atunci putem face o plimbare pe cel dintre Ilva Mică – Poiana Ilvei -Măgura Ilvei şi Lunca Ilvei. Sunt sigur că va fi extrem de motivat pentru a găsi resurse de finanţare pentru a le asfalta măcar, dacă nu sunt bani pentru o reabilitare totală”, spune președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca.

El a menționat că se gândește serios să ceară despăgubiri Consiliului Județean: ”Mă gândesc foarte serios să cer despăgubiri Consiliului Judeţean, tuturor preşedinţilor care au condus până acum acest judeţ şi care nu au fost capabili să atragă finanţări pentru reabilitarea, măcar în parte, a tuturor drumurilor judeţene. Ştiu foarte bine că mare parte de vină revine clasei politice din Bistriţa-Năsăud, parlamentarilor şi, care nu au avut  vreodată o intenţie cât se poate de serioasă de a pune umărul la repararea celor două principale drumuri naţionale: 17 C şi 17 D”.

”Falimentul clasei politice se vede cel mai bine în lipsa infrastructurii de drumuri, în neputinţa aceleiaşi clase politice de a rezolva adevăratele probleme ale României şi ale judeţului Bistriţa-Năsăud. Cât de aproape este acest faliment, vom vedea în  luna iunie a anului 2016”, a concluzionat liderul PMP BN.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. zorro

  …”activitatea din cadrul partidului mă obligă să bat toate drumurile judeţului Bistriţa-Năsăud” – BAIETE, cine te OBLIGA??? Speram ca faci aceste lucruri din placere, nu din OBLIGATIE!!!
  Sau te obliga taticul? sau UNPR-ista Geea?

  (0)
 2. EU

  Cine iti scrie comunicatele astea ca tu nu esti un stare sa legi doua vorbe? Tu ai avut noroc ca a vrut Geea sa lase o maimutica cand a plecat si te-a facut presedinte peste noapte.Cu gandirea si vorbirea articulate stai mai rau da” nu-I bai ca esti baiat bun

  (0)
 3. Dan

  Nu te oblige nimeni sa bati drumurile,oricum la bati degeaba,cine sa ia dupa un semianalfabet ca si tine?Daca PMP-ul la nivel de judet este reprezentat de tine,atunci este jale mare in acest partid.Cred ca este format numai din membrii familiei.Vai de capul vostru.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.