Actualitate

Situația vaccinării la instituțiile publice

Patru instituții din Bistrița-Năsăud au minim 80% dintre angajați vaccinați împotriva Covid-19, iar alte șase depășesc 70%.

Ultima în acest clasament al vaccinărilor în instituțiile aflate în subordinea Prefecturii are doar 34,8% dintre angajați imunizați.

În tabel veți găsi și câți angajați ai fiecărei instituții au făcut Covid-19 anul acesta.

(Sursa: Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud)

”Devenim mai responsabili! De la 67 de persoane vaccinate în data de 19 septembrie, ieri, în județul Bistrița-Năsăud numărul acestora a crescut la 393. Persoanele care intenționează să se imunizeze împotriva virusului Sars-CoV-2 o pot face fie la cabinetele medicilor de familie, fără programare, fie la unul dintre centrele de vaccinare din județ: Spitalul Județean de Urgență Bistrița, SC Murivisan SRL, Sediul SPCVSU, Centrul de vaccinare Faza II – Spitalul din Beclean, Centrul 3 – Spitalul din Beclean, Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” Năsăud, Policlinica Maieru. Datorită creșterii numărului de doritori, se are în vedere prelungirea orelor de funcționare a centrelor de vaccinare în perioada următoare”, a anunțat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Începând din data de 28 septembrie, toate persoanele care au mai mult de 6 luni de la administrarea dozei a 2-a pot face doza a 3-a cu oricare dintre vaccinurile Pfizer, Moderna sau AstraZeneca.

5 comentarii

 • Cei mai deștepți sunt polițaii
  Bancurile nu sunt degeaba. Cei de la ISU sunt în top, dar au plătit tribut.
  De la ce instituție va fi următorul deștept pe care Domnul îl va lua la el ?

 • Acest clasament denota lipsa de autoritate,indiferenta sefimii!!Apoi nu i in stare un sef din politie sau ISU sa trimita subalternii la vaccinat?Inseamna ca sunt sefi de toata cacaua,pusi politic,pe care nu i asculta nici catelul de la usa institutiei!!

 • Citesc din tabelele alea mai ales faptul cite multe din „institutiile” alea puteau fi comasate sau dezfintae complet, cite din ele au angajati foarte multi pentru sarcini foarte mici.
  In legatura cu vacinare totusi rata de vacinare la majoritate ele este mult mai mare de cit in medie la restul poporului.

 • Consider ca avem aceleasi drepturi, noi vaccinatii ca si cei nevaccinati.

  Constitutia e acceasi pentru toti indiferent de statusul vaccinal covid-19.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS