Actualitate

Șoferi chemați la Poliția Locală să dea socoteală pentru parcare pe pistele de cicliști

Și în acest weekend, polițiștii locali de la compartimentul siguranța circulației au fost sesizați cu privire la staționări sau parcări neregulamentare, atât pe trotuare cât și pe pistele de biciclete din Bistrița.

”Ultima sesizare, în fața restaurantului Ardealul de pe Drumul Cetății, 6 conducători auto proprietari a 5 autoturisme și un autobuz au fost invitați la sediul Poliției Locale.

Specificăm că în cazul în care conducătorul autoturismului parcat/staționat neregulamentar nu a fost prezent la fața locului, procedura impune amplasarea la vedere, a unei înștiințări, prin care conducătorul autoturismului este invitat la sediul Poliției Locale, în scopul clarificării situației referitoare la cine a condus autoturismul și luării măsurilor legale ce se impun conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Înștiințarea nu are calitate de proces verbal de constatare a contravenției.

Solicităm conducătorilor auto care găsesc asemenea înștiințări ale poliției locale pe autoturismele proprietate personală sau pe care le au in folosință să se prezinte la sediul nostru la data și ora menționată”, a transmis Poliția Locală Bistrița.

7 comentarii

 • Zi de zi e așa pe centura. Trebuie neapărat gard separator și pentru protectia bicicliștilor și împotriva tupeistilor care parchează pe piste.

  32
  14
  • asa e. asta trebuia gandit inainte de a turna asflat pt biciclete..mai ales pe tipul acela de sosea intens circulata… desi nu vad cine a atat de nebun sa se plimbe cu bicicleta printre asemenea noxe..

   15
   23
  • Sunt necesari stâlpişori de protecție a bicicliştilor pe strada Drumul Cetății.

   20
   5
 • Ar trebui ca bistritenii sa evite cu orice pret opririle in oras pentru o vreme. Daca tot hartuieste politia locala cetatenii cu amenzile, de parca lumea ar parca aiurea daca ar fi parcari. Vreo 2-3 luni sa facem toti doar drumuri la marile lanturi care au parcari. Ia sa vedeti cum incep agentii economici sa puna presiune pe administratie si cum se calmeaza baietii. Nu se poate sa incerce cu orice pret sa alunge lumea din oras, de parca nu mai ai voie sa traiesti, nu mai ai voie sa mergi la un magazin care nu are parcare, nu mai ai voie sa duci un copil la gradinita, nu mai ai voie sa mergi la un consult la policlinica. E orasul particular al primariei si al politiei locale?

  29
  29
  • Ai fost nascut in masina? Dupa logica ta Rue Saint Catherine si Champs Elysees ar fi falimentare si cu toate astea sunt doua dintre cele mai mari bulevarde (primul pietonal ) de shooping din lume. In centrul Clujului,unul infloritor de altfel cu sute de restaurante si magazine este 1 parcare cu aprox 100 locuri( Mihai Viteazu) unde 1h costa 11 ron, daca s-ar plati si la Bistrita parcarea si ar costa 10ron/h sunt convins ca nu ar mai plange lumea pe online’uri ca nu are unde parca….ar fi plin de locuri goale in zona centrala , nu ar mai merge lumea cu masina la cafea si nici angajatii din administratie nu ar mai ocupa locurile aiurea…

   31
   12
  • Poți merge la ce magazin și terasa poftești.Asta nu însemna că trebuie să parchezi ca melteanul în fata magazinului sau a crâșme, dar noi ne educam mai grei.Ne este foarte greu sa ne mișcăm fundul un km….zici ca ne am născut în mașină. Am devenit un neam de leneși și needucați.

   30
   8
 • Oare cine a aprobat și a dat avize de funcționare pt aceste unități, acel autobuz oare unde putea parca pt a aștepta oamenii care au plătit un serviciu de transport. Unde sa parcheze camioanele care incarca de la Iproeb sau camioanele care descarca la Polimed, este foarte ușor sa amendeze, sa vedem la iarna când va fi zăpadă cum se va dezapezi, o lama va arunca pe pista de biciclete și alta va arunca de pe pista în strada

  12
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS