Actualitate

Șoferii exasperați de blocaje se vor bucura: Trei noi semafoare în Bistrița. Patru treceri de pietoni, iluminate

În cursul acestui an, în Bistrița se vor realiza lucrări de semaforizare la trei treceri de pietoni, în zone unde de obicei se creează blocaje în trafic care scot peri albi șoferilor.

Este vorba de trecerile de pietoni de la intersecțiile străzilor Gării – Rodnei, Bd. Independenței – Iosif Vulcan, acolo unde va începe și construcția unui pasaj pietonal, și pe DN 17 în Viișoara. În aceste zone vor fi montate semafoare cu buton, costurile ridicându-se la 85.303 lei.

De altfel, șoferii s-au plâns municipalității că traficul la intersecția str. Gării – Rodnei este infernal, după cum Timp Online a scris aici.

Patru treceri de pietoni vor fi iluminate cu 24.752 lei: Petru Maior – Pescarilor, Rodnei – Dumbravei, CR Vivu – cimitir, CR Vivu – Valea Jelnei.

4 comentarii

  • Ar trebui pus permanent un agent de circulatie care sa amendeze ‘BIZONII TEMBELI’ care stationeaza ilegal pe bulevardul Decebal indreptul Banci Trasilvania si a cinematografului Dacia. Astfel acesti tembeli reusesc sa blocheze o banda de mers si intersectia pentru cei ce vor sa mearga spre gara.

  • Pai cum mama dracului vine asta? Pui odata semafor cu buton la inrsectia INDEP si IOSIF VULCAN, si dupa acea il demontezi si vi si spargi o gramada de bani ca sa montezi un mastodont fe fier care normal se instaleaza la sosele de mare viteza. Astfel B-dul INDEPENDENTEI frumos si larg va arata ca si gara de la DEJ TRIAJ sau gara APAHIDA cu aceasta trecere de RAHAT. In plus pe unde se urca persoanele cu afectiuni locomotorii ca nu vad cum se poate face si doua planuri lungi inclinate.? S-au poate ca primaria in desteptaciunea ei va monta si un lift exterior ca si cel de la CJ si Prefectura. Sunt convcins ca in special noaptea si la orele diminetii cei mai multi bistriteni nu se vor cocota pe el ca sa piarda minute, si vor traversa ilegal fix pe langa el si pe rondourile cu trandafiri. HURBANISMUL nu are nimic de zis la aceste ineptii ale Primarului ? Si uite asa se sparg banii publici, banii D-vs ai bistritenilor.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.