Actualitate

Șoferițele au primit mărțișoare, broșuri și recomandări de la polițiștii bistrițeni (FOTO)

Ca în fiecare an, de 1 Martie, poliţiştii rutieri s-au “înarmat” cu mărţișoare și recomandări preventive, pe care le-au oferit conducătoarelor auto aflate în trafic, în municipiul Bistriţa, precum şi Năsăud, Beclean şi Sîngeorz-Băi.

De o surpriză plăcută au avut parte și doamnele sau domnișoarele care au avut treabă la ghișeele Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, fiind întâmpinate cu urări frumoase și mărțișoare menite să aducă primăvara în suflet și un zâmbet pe chip, informează IPJ BN.

Odată cu simbolurile primăverii oferite femeilor aflate la volan, poliţiştii rutieri au adresat acestora şi recomandări de care trebuie sa ţină cont, pentru a nu fi implicate în evenimente rutiere nedorite.

De asemenea, polițiștii de prevenire le-au oferit celor oprite în trafic, Ghidul Siguranţei Victimelor Violenţei în Familie, realizat în cadrul campaniei ”Aripi Frânte”.

Cu prilejul Zilei Mărțișorului, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor multă sănătate, fericire şi o primăvară frumoasă!

Foto: IPJ BN

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS