Actualitate

Tinerii social-democrați au împărțit mărțișoare pe străzile Bistriței (FOTO)

Mai mulți membri ai TSD Bistrița-Năsăud au oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit în centrul Bistriței, ca semn al sosirii primăverii.

”La fel ca de vreo câțiva ani buni încoace, împreună cu colegii mei social democrați, am avut bucuria să le urăm o primăvară frumoasă doamnelor și domnișoarelor aflate de 1 Martie pe străzile Bistriței. La mulți ani dragi femei, pentru că dacă viața voastră e frumoasă așa va fi și a noastră!”, a menționat președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan.

 

Micul talisman prins într-un şnur alb cu roşu este un simbol al primăverii, dar şi al speranţei, fiind învestit cu forţa renaşterii şi dăruit celor dragi de 1 Martie pentru a le aduce noroc.

Aici mai multe fotografii.

3 comentarii

  • Puteau sa imparta martisoare in seara asta pe bulevardul Decebal sau pe Andrei Muresanu…asa pe bajbaite la lumina brichetei ca era bezna…Acum facem economie sa poata functiona instalatia de iluminat partia si ziua?

  • Vad acolo si pe Adi Pasc,imi place de el se da dupa vant,profita de cine poate,pana acu 2 3 ani era cu PNL ul,ca de, prostii din Sieut ,au sponsorizat multe,stie el ,acum e cu PSD ,bravo frate,numai ai grija mare,scama se tine…,stii tu ce vreau sa zic…

    • Astia anagramati si frustrati mai bine ati invata sa scrieti, nu sa purtati grija altora!!! Apropo vedeti ca intre timp partidele au mai facut aliante …

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS