Actualitate

Solicitare de obținere a avizului de mediu pentru PUZ Dotări sportive

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud anunţă că a depus solicitare de obţinere a avizului de mediu pentru ”PUZ Dotări sportive în municipiul Bistrița, Unirea”.

VEZI ȘI:

7 comentarii

  • Latraii de pe PeNaLe vor spune ca bla, bla, bla! Onest vorbind, cand s-a mai intamplat ca CJ sa fac investitii de anvergura in municipiul Bistrita? Din poze, arata excelent!

    • @veveritz-2, de fapt urasc PSD-ul pentru tot raul pe care l-a facut in tara dar asta nu cred ca trebuie sa ma impiedice sa recunosc cand, punctual, fac unele lucruri bune!

  • Vai mama boastra cu stafionul, cum aruncati bani pe prostii, iar orasul e in bezna, inundat la fiecare ploaie, strazi de pamant iar voi inegriti străzi asfaltate doar vine campania.
    Mereti in biata voastra DISPERATILOR.
    Apropo de verificat ce a facut Cretu ca cele 300 ha de pamant doar nu le-a dus Prisacara in gradina lui.

    • Sportul practicat aduce beneficii pe viitor, iar investițiile in sanatate nu mai sun asa de mari daca ai un popor sănătos, și cum sa faci sport daca nu ai infrastructura, e adevarat ca sunt si alte probleme, dar un asfalt il pui și in 5 ani e stricat, o baza sportiva va aduce beneficii pentru sute de copii și nu numai, care oricum carpați de tehnologie vor avea de suferință capitolul notorietate cea ce va cauza pe termen lung probleme de sanatate si va necesita o grămadă de bani de investiții in sistemul de sanatate publica….o dezvoltare durabilă nu strica, iar o baza sportiva face parte din această categorie, indiferent cât de mulțime place sau nu!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.