Actualitate

Sorin Hangan, reales președinte al PNL Bistrița. Ce mesaje au transmis liderii partidului

(FOTO-VIDEO) La Palatul Culturii au avut loc alegeri pentru Biroul Politic Municipal al Organizației PNL Bistrița. La conferința de alegeri au fost prezenți circa 150 de delegați cu drept de vot.

Pentru funcția de președinte au candidat viceprimarul Sorin Hangan, președinte în exercițiu din 2014, și fostul senator Dorin Dobra, care a mai condus Organizația PNL Bistrița în perioada 2013-2014.

Sorin Hangan a fost reales cu 103 voturi, în timp ce Dorin Dobra a obținut 47.

Prim-vicepreședinți au fost aleși consilierii municipali Florin Urîte și Tudor Filip, iar vicepreședinți – Dorin Drulea, Cristian Munthiu, Dorin Rus, Mioara Gaga-Seica, Ștefan Cicioc, Ioan Chiuzan, Doina Macarie, Ionel Ruști.

Alegerile în organizația județeană vor avea loc luna viitoare.

https://www.facebook.com/TimpOnline/posts/202112848493025

Sorin Hangan a prezentat, în stil propriu, un raport de activitate. ”Victoriile zdrobitoare în alegeri înseamnă meritocrație, competență, determinare și vom rămâne în istoria PNL pentru aceste reușite. Le mulțumesc bistrițenilor că au avut încredere în noi. Nu știu cât sunt de deștept sau de profesionist într-un domeniu, dar sunt un tip onest, determinat și am o ambiție cu care fac găuri în asfalt”, a spus el.

Primarul Ioan Turc – președinte PNL Bistrița-Năsăud, deputatul Diana Morar, senatorul Ovidiu Florean și primarul comunei Chiochiș, Vasile Silași, și-au exprimat în discursurile lor susținerea pentru Sorin Hangan și echipa sa, deoarece PNL Bistrița are nevoie de continuitate pentru a pune în aplicare proiectele asumate.

Prefectul Stelian Dolha a afirmat că ”vorba lui Marin Preda, timpul nu mai are răbdare cu noi, nu mai există luni de miere și ani de acomodare, suntem taxați pentru fiecare fir de iarbă netăiat și pentru fiecare metru de pistă de biciclete, un buzdugan otrăvit pe care PSD ni l-a aruncat”, iar PNL trebuie să vină în fața oamenilor cu lucruri palpabile și să arate că are o administrație performantă. El a adăugat că adevăratul inamic nu este în interiorul PNL, ci PSD, de acolo de unde vine ”codul roșu”.

Deputatul Robert Sighiartău, secretar general al PNL, a spus că toată lumea s-a săturat de povești, iar PNL trebuie să arate rezultatele pe care le-a promis oamenilor.

19 comentarii

  • Nu PNL a câștigat alegerile ci PSD le-a pierdut .
   Ăștia se îmbată cu apă rece.
   A fost un vot negativ anti PSD . A se vedea la generale că alegătorii nu au votat PNL cand au avut și altă opțiuni ( USR și AUR)

 • O, tempora ! O, mores ! Unde sunt oare Dorin Popescu , Ilies , Horia Sas ? Numai aceste nume le mai are marele partid ? Vai , vai !

  • La pușcărie sau își ispasesc pedepsele…. Acolo sunt cei de care amintești tu…

  • Aceiași combinatori și duplicitari ca întotdeauna, doar se transmite avatarul peste generații. Ma bufnește rasul când scrie doamna Sabau ca „au intrat în cursa” . Doamnă, cursele țin de sport și sportul e ceva nobil, de regula cu principii corecte, cu reguli respectate. Aici nu e nici o cursă, e o șobolăneală generalizată, nu mai puneți pe Floricica Dansatoarea în muzeul Luvru, ca e din alt film

  • Corect! Hoți au fost și hoți sunt inca! Dar nu e de mirare că doar pentru asta fac politica!

 • S-ar putea mai multe funcții de conducere?! Adică doar președinte și prim-vice-presedinte și vicepreședinte? Prim-presedintele încă nu este?! Prim-trezorier și vice-secretar-prim-adjunct cine sa fie?!

  OPT vicepreședinți la organizația municipală?!?! Da…ăștia ce fac?! Nu serios….ce au ei în fișa postului sau unde e trecut ce au ei de făcut?!

  • Ăștia nu sunt în stare să-și reformeze partidul, ce sa spun de administrație. E bătaie pe funcții în partid, multe fara nici o valoare. Îmi închipui ce luptă a fost pentru feliuțele din ciolanul guvernarii.
   Sunt curios cum arată organigrama PSD și USR la nivel Municipal.
   Partid liberal ?

 • Atâtea funcții pt ce ca nu au făcut nimica nu ies pe teren stau in bârlog , unii oameni ii așteaptă la vorba mai ales pe sate , dar nu ai cu cine someșan și a dat demisia retrăgându se chiar anunța in biserica ca se retrage sa vadă de sănătate ii la pensie ii mai trebuie ciolan nu are destul alt scaun ocupat degeaba , păcat de voturi mai bine era primar o femeie !!!

 • Uite așa a devenit ” Palatul Culturii” sediul PNL orășenesc. Nu este cumva ilegal sau conflict de interese să organizezi acțiuni politice tocmai în instituțiile din subordine ?! Măcar atâta vrem să vedem din partea primarului PNL FACTURA PENTRU ÎNCHIRIEREA SĂLI și facturile pentru cheltuieli de organizare.

 • Stimată redacție Timpul Online, Nu ați putea să faceți și o poză cu parcarea din fața Casei de Culturi să vadă și amărâtul care plătește impozite pentru câte SUV-uri BNW a cotizat fără să știe.

  • Mai multe funcții decât membrii in partid. O grămadă de funcții de băgători de sama fara nici un rost.
   Degeaba, pentru funcțiile remunerate trebuie sa cotizezi.
   Ceacanaul nu a candidat ?

 • Dar Robert care se vede clar cà nu este agreat de nimeni de la municipiu???oare se vrea si el presedinte la judeţ???

 • Mult succes prietenilor LIBERALI si trebuie sa se straduiasca sa nu faca de rusine marele partid. Contez pe o amicitie sincera si VERDE cu adevarat . Felicitari celor care au fost alesi in conducere .

  • Wow….. Limbă înregistrată marca Bălan, a se cititi numai cu lămâie.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS